MINDGAINS COACHING

Voor mensen die écht een duurzame verandering en transformatie willen maken in hun leven, lichaam en mindset. Of je nu een fitte mama of papa wil zijn, wil afvallen zonder dieet of simpelweg lekker in je vel wil zitten en gezonder wil worden. 

Met Mindgains Coaching krijg je online begeleiding en een persoonlijk plan gericht op:

🥑 VOEDING

☀️ LEEFSTIJL

🏋🏼‍♀️ TRAINING

🧠 MINDSET

VRIJBLIJVEND KENNISMAKEN?
Let op: maximaal 5 plekken beschikbaar

Wil jij:

 • Stoppen met de hele dag ongezond eten en starten met gezonde en bewuste keuzes maken?

 • Weten hoe je makkelijk en gezond kunt eten ondanks je drukke en hectische leven?

 • Balans vinden in je voeding en genieten van wat lekkers zonder je sociale leven op te geven?

 • Minder last hebben van zoete cravings en snaaibuien?

 • Stoppen met diëten en jojoën en starten met goed voor jezelf en je lichaam zorgen?

 • Meer energie in je dagelijks leven en zowel fysiek als mentaal lekker in je vel zitten?

 • Weer trots zijn op jezelf en je lichaam en meer zelfvertrouwen krijgen?

Meld je dan aan voor onze exclusieve Mindgains 1:1 Coaching gericht op voeding, leefstijl en mindset!

VRIJBLIJVEND KENNISMAKEN
Let op: maar 5 plekken beschikbaar

Mindgains 1:1 Coaching

Met onze Mindgains Methode ga jij gericht en effectief aan de slag met jouw doelen. Dit doen we samen zónder dat jij een streng dieet of schema hoeft te volgen (en nooit meer hoeft te jojoën), zónder calorieën te tellen en vooral zónder je sociale leven op te geven!

DIT KRIJG JE VAN ONS:

 • Uitgebreid intakegesprek waarin we jouw huidige situatie, obstakels en doelen in kaart brengen

 • 1-op-1 begeleiding en aandacht van jouw coach Ruud gericht op voeding, leefstijl en mindset

 • Persoonlijk voedingsplan waarin we jouw huidige voedingspatroon aanpassen en optimaliseren en samen kijken wat het beste past bij jouw leven en doelen

 • Persoonlijk trainingsplan zodat jij optimale progressie gaat boeken en je fysiek en mentaal sterker wordt

 • Een stok achter de deur met wekelijkse check-ins om je progressie bij te houden

 • 1 op 1 coaching videocalls waarin we continue jouw progressie en struggles bespreken 

 • Toegang tot Mindgains Coaching community met ons en andere deelnemers voor support vragen

 • Toegang tot al onze handige videolessen, ebooks en guides: voedingslijsten met Mindgains approved producten, het receptenboek met veel makkelijke en gezonde recepten (geschikt voor het hele gezin), de tussendoortjes gids, handige voorbeeldmenu's en onze Mindgains Methode voeding en mindset guides met veel handige informatie, tips en  opdrachten.

IN PROGRESS vanaf medio september/oktober (na Mignon's zwangerschapsverlof) >>> Toegang tot live themasessies met GZ-psycholoog Mignon: in een klein groepje met andere coaching deelnemers bespreken we mindset thema’s als zelfbeeld, perfectionisme, alles-of-niets denken en emotie-eten.

VRIJBLIJVEND KENNISMAKEN


Let op: maar 5 plekken beschikbaar

Ons aanbod

3 maanden

€ 297-
€ 247,- / maand

START JOUW TRANSFORMATIE!

PLAN JE INTAKE
Let op: slechts 5 plekken beschikbaar

6 maanden

€ 247,-
€ 197,- / maand
START JOUW TRANSFORMATIE!
PLAN JE INTAKE
Let op: slechts 5 plekken beschikbaar

De coaching bestaat uit drie onderdelen👇🏼

1. VOEDING🥑

We gaan ongezonde en suikerrijke voeding verruilen voor een voedzame basis en structuur creëren in jouw eetpatroon! Dit doen we door bewuste keuzes te leren maken met eetswitches en makkelijke en gezonde maaltijden. Ook gaan we samen goed je dagen vooruit plannen zodat een drukke en hectische dag je niet overkomt. Je hoeft je geen zorgen te maken over wat je moet eten, welke producten je moet kopen of wat je tussendoor moet nemen. Je krijgt van ons namelijk uitgebreide informatie met voedingslijsten, Mindgains approved producten, recepten en voorbeeldmenu's!

Daarnaast blijven we genieten met balans zonder restricties. Je hoeft je sociale leven dus niet op te geven! Sterker nog: je gaat jezelf juist toestaan om 'ongezonde' voeding te mogen blijven eten. Wij vinden het juist belangrijk dat je kunt genieten van wat lekkers, uit eten kunt gaan, buiten de deur kunt gaan lunchen, wat kan bestellen of simpelweg kunt blijven eten met vrienden en familie. Dit is onderdeel van de Mindgains Methode!

2. BEWEGING & TRAINING☀️

Iedere dag bewegen en consistent doen aan krachttraining! Dit doen we door dagelijks stappen te zetten, lekker buiten te wandelen in de frisse lucht én effectieve workouts doen in de gym. We gaan hierbij voor minimaal 8.000 tot 10.000 stappen per dag! Daarbij krijg je een persoonlijk trainingsplan zodat je weet welke oefeningen je moet doen in de sportschool. Goed voor je fysieke én mentale gezondheid en onmisbaar in de Mindgains lifestyle.

3. MINDSET🧠

Werken aan je alles-of-niets en dieet mindset! Je hoeft namelijk niet alles 100% perfect te doen en je hele leven om te gooien, dit werkt alleen maar averechts. We gaan dus stoppen met diëten, stoppen met jojoën en vooral stoppen met alles-of-niets denken! We weten bij Mindgains dat progressie altijd met ups en downs gaat, het is daarom belangrijk dat je struggles gaat omarmen, fouten durft te maken en geniet van het proces en de stappen die je maakt.Wanneer is Mindgains Coaching geschikt voor jou?

  1. Je krijgt het maar niet voor elkaar om gezond te blijven eten en vervalt continue terug in je ongezonde gewoontes

  2. Je hebt hierdoor veel te weinig energie en zit niet lekker in je vel

  3. Je bent nooit verzadigd en je hebt continue zoete suiker cravings 

  4. Je eet vaak veel te weinig en bent hierdoor de hele tijd aan het snacken en snaaien

  5. Het is bij jou altijd alles of niets en je wilt veel te snel gaan, waardoor je weer terugvalt en blijft jojo'en

  6. Je wilt makkelijk en gezond kunnen eten in je drukke en hectische (gezins)leven

  7. Je vindt het lastig om balans te houden door de weekenden en alle sociale activiteiten in je leven 

Ervaringen van anderen

Nog nooit zoveel recepten uit een kookboek gemaakt als uit het boek van Mindgains. De gerechten zijn gezond en makkelijk te bereiden. Zodat je nog zin hebt om deze te maken na een lange (werk)dag. Ruud en Mignon geven je een inkijkje in hun dagelijks leven. No nonsense en met fijne tips om een gezonde relatie met eten op te bouwen en te behouden. Zij hebben mij al zoveel geleerd!
Marije
Ik word helemaal vrolijk van Mignon en Ruud! Als drukke mama van 31, met twee mannetjes (1 en 3 jaar) in huis, wil ik graag goed voor mezelf zorgen! Maar dit lukt niet altijd even gemakkelijk.. De productvergelijkingen zorgen bij mij voor bewustwording en voedzamere keuzes. Ook de tips om je eigen mindset sterker te maken, vind ik erg fijn! Het zorgt voor genuanceerde gedachten, mildheid voor jezelf en geen alles-of-niets-(dieet)mentaliteit. En alle gezellige foto’s van de koffiebarretjes, avondjes uit eten en recepten laten goed zien dat je het belangrijk is om van alles te genieten, dus ook van de minder voedzame momenten! Al met al zorgt Mindgains er dus voor dat ik meer geniet, liever ben voor mezelf, vaker kies voor voedzaam gemak, probeer om voedzame producten te gebruiken en elke dag een klein beetje “verbeter”! 
Steffeni
De tips die Mignon en Ruud delen zijn eenvoudig toe te passen in het dagelijkse leven. Iedereen wil gezond leven maar met deze hapklare informatie is dat voor mij een stuk eenvoudiger geworden. Daarbij is het receptenboek helemaal ideaal want alles staat zo op tafel of is ideaal om te preppen. Ik ben blij dat jullie op mijn pad zijn gekomen.
Erik

Lukt het jou maar niet om gezond eten vol te houden en wil je hier eindelijk iets aan doen?

Blijf jij struggelen met je voeding en beweging en wil het door je hectische leven met een drukke baan en je gezin maar telkens niet lukken? Vergeet jij vaker om te eten, verval je in ongezonde snacks en sport en beweeg je eigenlijk veel te weinig? Kortom, lukt het je telkens maar niet om een goede balans te vinden en gezond eten en leven vol te houden? Dan is deze challenge geschikt voor jou!

 Social media staat helaas vol met tegenstrijdige adviezen en methodes die het voor jou 'makkelijker' horen te maken. En vol goede moed begin je op maandag weer aan een nieuw dieet of methode die je vindt op internet, alleen weer lukt het je niet om dit vol te houden.

Met Mindgains laten wij zien dat gezond eten en leven niet ingewikkeld hoeft te zijn. Je hoeft jezelf niet uit te hongeren, de gekste recepten te maken met dure ingrediënten, nooit meer iets ongezonds te eten of alleen maar kikkererwten en groentes te eten. Wij snappen dat je het druk hebt en dat het lastig is om dit aan te pakken, we zitten namelijk in exact hetzelfde schuitje als jong gezin met een peuter en een tweede kindje op komst.

Daarom willen wij je uitdagen met onze Mindgains Coaching. Een uitdaging die ervoor gaat zorgen dat jij de stok-achter-de-deur krijgt die je nodig hebt om gezonder eten en bewegen vol te houden en de positieve voordelen van een gezonde leefstijl te ervaren.  Een leefstijl zonder dat jij elke maandag weer 'opnieuw' moet beginnen na een weekend waarin je ongezonder hebt gegeten dan normaal. Wij leren jou hoe je gezond en makkelijk kunt eten voor duurzaam en blijvend resultaat, zodat je voor altijd fysiek én mentaal lekker in je vel zit!
Wij gaan je helpen om écht te veranderen!

Wij begrijpen dat jij het mega druk hebt met je werk, je gezin en een sociaal leven... en dat het hierdoor moeilijk is om gezond te blijven eten en leven. We zitten immers in hetzelfde schuitje. Toch lukt het ons al jarenlang om de juiste balans te vinden, fysiek en mentaal resultaat te boeken en dit ook vast te houden! Daarom gaan wij je hier in onze coaching intensief mee helpen zodat jij een kickstart maakt voor jouw gezonde leefstijl en je jouw ongezonde voedingspatroon vol toegevoegde suikers en snacks eindelijk vaarwel kunt zeggen!

DIT LEVERT DE MINDGAINS COACHING JOU OP: 

 • Meer energie in je dagelijks leven

 • Fysiek én mentaal veel lekkerder in je vel

 • Blijvend afvallen ZONDER dieet en jojo-effect

 • Je weet eindelijk hoe je makkelijk, gezond en suikervrij kunt eten

 • Je bouwt een voedzame basis op voor de rest van je leven

 • Minder last van zoete cravings en snaaibuien

 • Je lichaam leren voeden in plaats van vullen

 • Weer trots kunnen zijn op jezelf!

Met onze Mindgains Coaching creëer je een gezonde basis en leer je hoe je jouw doelen kunt behalen ZONDER een streng dieet te volgen en ZONDER het perfect te hoeven doen. Je hoeft dus niet 100% gezond te eten, je mag nog steeds koolhydraten eten en je hoeft geen calorieën te tellen of alles bij te houden in een app!😉

LET OP! Mindgains Coaching BETEKENT NIET dat je heel jouw leven in één keer moet omgooien en nooit meer iets ongezonds mag eten! We staan bij Mindgains namelijk juist voor genieten met balans van iets lekkers, dit zodat je jouw sociale leven niet hoeft op te geven. 

Je wilt immers buiten de deur kunnen blijven eten, een frietje of pizza eten, zonder stress kunnen eten met je familie en vrienden, of een koffietje drinken met wat lekkers erbij (gotta love croissants)! Maar let op: dit betekent wel dat de basis voedzaam moet zijn, anders is er van balans natuurlijk geen sprake meer.

IK WIL DIT!


Let op: er zijn maar 5 plekken beschikbaar!

Ruud at zelf de hele dag ongezonde snacks en suikers..

Jullie denken misschien wel "oh die Ruud van Mindgains heeft altijd al zo gezond gegeten". Nou nee, niks is minder waar.

Vooral vroeger toen ik op school zat en studeerde was mijn eetpatroon compleet het tegenovergestelde van wat het nu is😅 Tijdens mijn stage in Nieuw-Zeeland leefde ik bijvoorbeeld op afhaalmaaltijden, energiedrankjes, skittles en pizza😂🍭

Hierdoor voelde ik me totaal niet fit en was ik ook nooit verzadigd. Ik wist alleen niet dat wat ik at eigenlijk helemaal niet goed was. Even een Liga of Knoppers tussendoor, "want ik had honger".... lekker een Danio met straciatella smaak of even een flesje Vifit goedemorgen als 'ontbijt'🙈⁣

transformatie foto van Ruud

Ik voelde me niet fit en zat totaal niet lekker in mijn vel

Tien jaar geleden was ik totaal niet blij en trots op mezelf. Het probleem was dat ik geen idee had wat ik moest eten om me beter te voelen. Tegelijkertijd had ik ook niet in de gaten dat mijn leefstijl ervoor zorgde dat ik me niet fit voelde..😫

❌ ik at nooit volwaardige maaltijden⁣
❌ ik at veel te weinig eiwitten⁣
❌ ik at nagenoeg geen gezonde vetten⁣
❌ ik at vaak veel te weinig waardoor ik juist continue bleef snacken tussendoor
❌ ik at voornamelijk suikerrijke en ongezonde snacks⁣ die me een enorme energiedip gaven
❌ ik at veel te weinig groente en fruit (maar wel “gezonde” fruitdrankjes)⁣
❌ ik had geen idee wat er werkelijk allemaal in de producten zat die ik at en wist niet hoe ik voedingslabels moest lezen⁣


Inmiddels weten we gelukkig wel beter en ben ik al heel wat jaartjes gestopt met de hele dag door ongezonde snacks en suikers te eten!😄⁣ Ik eet volwaardige maaltijden met voldoende eiwitten, ik eet veel meer groente en fruit en krijg gezonde vetten binnen!🥑

Tegelijkertijd ben ik consistent aan krachttraining gaan doen en meer gaan wandelen! Hierdoor voel ik me veel energieker en zit ik veel lekkerder in mijn vel!💪🏼 Ook al heb ik het nu drukker dan ooit tevoren met een fulltime baan, onderneming, kindje en sociaal leven.. ik voel me fitter dan ooit! Deze verandering en gezonde basis wil ik jou ook leren!

Let op 👇🏼

AFVALLEN is geen doel van de Mindgains Coaching! Het doel is gezonder en bewuster leren eten en goed voor jezelf zorgen, zodat jij een voedzame basis en gezonde gewoontes opbouwt voor de rest van je leven.

Afvallen of vet verliezen is niets minder dan een gevolg hiervan!😉

Waarom  MINDGAINS?

Gezondheid en leefstijl zijn nog nooit zo belangrijk geweest als nu. De helft van Nederland heeft overgewicht en ook mentale problemen en stress blijven alsmaar groeien.. We zien dat heel veel mensen al jarenlang struggelen met voeding, van alles geprobeerd hebben en maar geen fijne balans kunnen vinden.


Dit is ook niet gek, want de dieetcultuur en voedingsindustrie met alle tegenstrijdige informatie en adviezen zorgen ervoor dat je door de bomen het bos niet meer ziet.


Je hebt totaal geen idee meer wat je moet doen om gezonder te eten en raakt enorm gestrest; dit met resultaat dat het niet wil lukken om blijvend af te vallen, je totaal niet lekker in je vel zitten, weinig energie hebt en beperkt worden in je dagelijkse leven.


Om het nog lastiger te maken is er social media die staat vol met fitgirls en voedingscoaches die je vertellen wat je allemaal moet doen om gezonder te leven, af te vallen en lekkerder in je vel te zitten. Van koolhydraatarme recepten tot keto, if it fits your macros, puur en onbewerkt eten, calorieën tellen, intuïtief eten, intermittent fasting en noem het maar op.


En dan hebben we de vele crashdiëten nog niet eens gehad met allerlei detox sapjes en supplementen, welke erop gericht zijn om je zo snel mogelijk af te laten vallen. Deze zorgen er helaas ook weer voor dat je keihard terugvalt (jojo-diëten). Daar moet verandering in komen vinden wij!

Wij zijn
MINDGAINS

Wij zijn Mignon en Ruud en samen met ons dochtertje Noé zijn we MINDGAINS. In 2019 zijn we begonnen met ons platform met als doel om zo veel mogelijk mensen te inspireren en motiveren voor een meer actieve en gezonde leefstijl, waarbij we werken aan zowel MIND & BODY. Vandaar ook onze naam Mindgains!

Met Mindgains laten we zien hoe we fit en gezond blijven ondanks ons drukke en hectische leven met een baan (Ruud werkt fulltime als accountmanager bij Matrix Fitness en Mignon drie dagen als GZ-psycholoog), een eigen onderneming, een kindje en natuurlijk nog een sociaal leven!

Al jarenlang delen we makkelijke en gezonde recepten (zonder moeilijke ingrediënten), handige eetswitches, boodschappenlijstjes, heel veel voedingsweetjes en natuurlijk tips voor een gezonde en sterke mindset.

We laten we zien dat gezond eten en leven niet moeilijk hoeft te zijn, dat je lekker in je vel kunt zitten door het  maken van voedzame en simpele maaltijden, je doelen kunt behalen zonder vreselijk crashdieet en het belangrijkste: kunt blijven genieten met balans.

10+ jaar

Ervaring met voeding & training

8+ jaar

Ervaring als psycholoog

35.000+

Mensen geïnspireerd op gebied van voeding, mindset en training

NIEUWE BONUSSEN!

THEMA SESSIES MET GZ-PSYCHOLOOG MIGNON

Tijdens jouw coaching traject organiseren we meerdere live online sessies in een klein groepje met andere deelnemers over mindset thema's als perfectionisme, alles-of-niets denken, zelfbeeld, stress, selfcare en emotie-eten. Deze thema sessies worden geleid door onze GZ-psycholoog Mignon en zullen starten vanaf medio september/oktober na Mignon's zwangerschapsverlof.

SUPPORT IN DE COMMUNITY

In onze community heb jij een stok achter de deur en een plek voor verbinding, inspiratie en motivatie met andere coaching deelnemers. Je doet het dus niet alleen! In de groep kan je altijd vragen stellen  en helpen we elkaar. De community is er ook voor om elkaar te inspireren en motiveren met overwinningen, genietmomentjes en gezonde recepten. 

Met de Mindgains Coaching krijg je meer energie, leer je hoe je blijvend kunt afvallen zónder dieet en ga je trots zijn op jezelf en je lichaam!

Ons aanbod

3 maanden

€ 297-
€ 247,- / maand

START JOUW TRANSFORMATIE!

PLAN JE INTAKE
Let op: slechts 5 plekken beschikbaar

6 maanden

€ 247,-
€ 197,- / maand
START JOUW TRANSFORMATIE!
PLAN JE INTAKE
Let op: slechts 5 plekken beschikbaar

NIET TEVREDEN? GELD TERUG!

Wij zijn 100% overtuigd van de kwaliteit van onze coaching en daarom geven wij je een garantie. Als je na de 30 dagen geen enkele verandering of voordeel hebt ervaren, dan krijg je van ons je geld retour (minus € 15,- administratiekosten). De voorwaarden hiervoor zijn dat je alle check-ins hebt ingevuld en aanwezig bent geweest bij de calls. Vervolgens stuur je ons uiterlijk 7 dagen na de eerste maand een mailtje met een toelichting waarom de coaching voor jou niet heeft gewerkt. Recht op annulering geldt niet na verstrijken van deze week of indien je zelf eerder gestopt bent met het programma.