Van dieet-denken naar meer rust en balans rondom voeding en weer trots kunnen zijn op jezelf en je lichaam!

In ons nieuwe 12-weken coaching programma gaan we samen werken aan een gezonde leefstijl met balans, een gezonde relatie met voeding en een positief lichaamsbeeld door het switchen van je mindset en het focussen op goed voor jezelf zorgen in plaats van alleen maar bezig zijn met afvallen, diëten en gewicht.

DIT WIL IK!
meld je vrijblijvend aan voor interesse

Dit programma is geschikt voor jou als jij je hierin herkent..

 1. Je hebt een mega druk en hectisch (gezins)leven met werk & kids waarbij je alle ballen in de lucht probeert te houden
 2. Je hebt last van een dieet mindset en hierdoor lukt het je maar niet om gezond eten vol te houden en blijvend af te vallen
 3. Je hebt al van alles geprobeerd om gezonder te leven en wil nu eindelijk eens stoppen met diëten
 4. Je bent een echte emotie-eter, hebt last van snaai- en eetbuien en wilt hier nu eindelijk eens voorgoed vanaf
 5. Je wil eindelijk een fijne balans vinden en positiever over jezelf en je lichaamsbeeld leren denken
 6. Je bent iemand die alles graag perfect wil doen, stelt enorm hoge eisen en jezelf en het is bij jou meestal alles-of-niets
 7. Je probeert alles op discipline en wilskracht te doen, legt de lat veel te hoog voor jezelf en je hebt hierdoor telkens het gevoel weer te falen
 8. Je bent er klaar voor om de regie te pakken en te investeren in jouw mindset en gezondheid
 9. Je wil eindelijk weer trots op jezelf en je lichaam zijn!
Meld je nu aan
meld je vrijblijvend aan voor interesse

Stoppen met dieet-denken en starten met goed voor jezelf en je lichaam zorgen!

Wat houdt het programma precies in?

 • Een 12 weken-programma waarin we werken aan belangrijke thema’s als de dieet-mindset, een negatief lichaamsbeeld (jezelf nooit goed genoeg vinden), emotie-eten & eetbuien, jezelf weer op 1 zetten, perfectionisme en alles-of-niets denken
 • Toegang tot onze e-learning met video's, tips en opdrachten vanuit de cognitieve gedragstherapie en Mignon's jarenlange kennis en ervaring als GZ-psycholoog.
 • Live groepscoaching sessies en Q&A's in een kleine groep waarin we dieper ingaan op jouw situatie met persoonlijke aandacht.
 • Handige voedingsapp met een persoonlijk voedingsplan, honderden recepten en weekmenu's afgestemd op jouw doelen, voorkeuren en lichaam, zodat jij precies weet wat en hoeveel je moet eten. 
 • Geen streng dieet maar makkelijke en gezonde maaltijden die passen in een druk en hectisch gezinsleven!
 • Online support en coaching in onze Mindgains community. Hier kan je al jouw vragen stellen en verbinden met gelijkgestemden, zodat je er nooit alleen voor staat.
IK SCHRIJF ME IN!


meld je vrijblijvend aan voor interesse

Na dit programma:

🤎 Heb jij meer balans in voeding en vooral meer rust in je drukke (gezins)leven

 🤎 Heb jij een voedzame basis in je voeding waarbij je nog steeds kunt blijven genieten van wat lekkers, zonder schuldgevoel

🤎 Kan jij weer focussen op goed voor jezelf zorgen in plaats van bezig zijn met afvallen en de focus op gewicht en de weegschaal

🤎 Denk jij positiever over jezelf en je lichaam en mag je weer trots op jezelf zijn

🤎 Heb jij meer grip op je emotie-eten en kan je gezond omgaan met stress en lastige situaties

🤎 Heb jij minder last van jouw perfectionisme en alles-of-niets mindset en weet je hoe je hiermee kunt omgaan

🤎 Heb jij eindelijk geen last meer van die verschrikkelijke snaaibuien en hoef je nooit meer terug te vallen in je oude patronen

Ja, dit wil ik!


meld je vrijblijvend aan voor interesse

De thema's in het programma:

 • Stoppen met dieet-denken: van bezig zijn met afvallen, gewicht en jezelf nooit goed genoeg vinden naar goed voor jezelf en je lichaam zorgen
 • De alles-of-niets mindset aanpakken: vaak zijn we geneigd om véél te snel te gaan en stoppen we ook weer als het even niet mee zit of lastig wordt. Wij gaan voor een duurzame verandering in plaats van een quick fix.
 • Verbeter je lichaamsbeeld: wat te doen als je onderliggend jezelf nooit goed genoeg vindt en je niet blij kan zijn met de stappen die je zet?
 • Perfectionisme: de lat omlaag leggen en leren om minder streng te zijn voor jezelf. Je hoeft niet alles perfect te doen!
 • Jezelf weer op nummer 1 zetten: van alles voor iedereen goed willen doen naar de regie en verantwoordelijkheid pakken over jouw leven. 
 • Omgaan met emotie-eten, stress-eten en snaaibuien: Hoe kan je anders omgaan met lastige situaties zonder te eindigen met een zak chips of reep chocolade op de bank en je hierdoor weer enorm schuldig te voelen?
IK DOE MEE!
meld je vrijblijvend aan voor interesse

Dit krijg je nog meer🤩

BONUS 1: Mindgains Challenge t.w.v. 97,-

Je krijgt toegang tot alle documenten en tools van de Mindgains Challenge zodat je ook op gebied van voeding alle tools hebt om gezonder te eten zonder streng dieet! Je krijgt van ons het Mindgains handboek, boodschappenlijstje, voorbeeldmenu’s, tussendoortjes guide, receptenboek en de voedingslijsten met Mindgains approved producten

BONUS 2: Waardevolle gast workshops en masterclasses 

van Samuel van Prent Coaching, Yvonne van Haastregt en Ricky Frissen over zelfbeeld, balans en sociale gelegenheden, emotie-eten en een gezonde relatie met voeding!

BONUS 3: Yin Yogalessen door Tessa van der Zanden

Tessa neemt je tijdens haar lessen mee in de wereld van yoga, meditatie en bewustzijn. De ideale combinatie voor meer rust in je hoofd, balans in je leven en verbinding met jezelf. Aan het einde van de les zal je merken dat alle stress van je af is gegleden en dat je volledig in het moment bent. In onze drukke en hectische levens zijn er namelijk al genoeg prikkels en is het belangrijk om stil te staan en tijd voor onszelf te nemen.

Wie is Mignon?

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als GZ-psycholoog bij een GGZ-instelling en samen met Ruud ben ik in 2019 Mindgains gestart. Daarnaast ben ik mama van Noé en Lily. Ik weet als geen ander hoe lastig het is (en vooral hoe hard werken het is) met een druk (gezins)leven met werk, kids, familie, hobby's en een sociaal leven om dan ook nog goed voor jezelf te blijven zorgen.  


Daarom wil ik jou graag meenemen in de kennis en kennis die ikzelf heb opgedaan in de afgelopen jaren in zowel mijn werk als mijn privéleven, zodat je eruit kan pikken wat jij nodig hebt voor een leuker, gezonder en gelukkiger leven! 


Met Mindgains help ik  jou naar een gezonde relatie met jezelf én een gezonde relatie met voeding, zodat je weer kan genieten met balans en blij bent met jezelf. 


Dus wil jij gezonder met stress leren omgaan, niet meer eten vanuit emotie en weer kunnen genieten van eten? En ben jij er klaar voor om een verandering in je mindset te gaan maken en weer positief over jezelf te kunnen denken? Dan ben je op de juiste plek!

transformatie foto van Ruud

Het verhaal van Ruud

Tien jaar geleden was ik totaal niet blij en trots op mezelf. Het probleem was dat ik geen idee had wat ik moest eten om me beter te voelen. Tegelijkertijd had ik ook niet in de gaten dat mijn leefstijl ervoor zorgde dat ik me niet fit voelde..😫

❌ ik at nooit volwaardige maaltijden⁣
❌ ik at veel te weinig eiwitten⁣
❌ ik at nagenoeg geen gezonde vetten⁣
❌ ik at vaak veel te weinig waardoor ik juist continue bleef snacken tussendoor
❌ ik at en dronk voornamelijk suikerrijke en ongezonde snacks⁣ waardoor ik me juist de hele tijd niet fit voelde en weinig energie had
❌ ik at veel te weinig groente en fruit (maar wel “gezonde” fruitdrankjes)⁣
❌ ik had geen idee wat er werkelijk allemaal in de producten zat die ik at en wist niet hoe ik voedingslabels moest lezen⁣


Inmiddels weten we gelukkig wel beter en ben ik al heel wat jaartjes gestopt met de hele dag door ongezonde snacks en suikers te eten!😄⁣ Ik eet volwaardige maaltijden met voldoende eiwitten, ik eet veel meer groente en fruit en krijg gezonde vetten binnen!🥑

Tegelijkertijd ben ik consistent aan krachttraining gaan doen,  meer gaan wandelen in de buitenlucht en vooral gaan werken aan mijn mindset. Hierdoor voel ik me veel energieker en zit ik veel lekkerder in mijn vel!💪🏼 Ook al heb ik het nu drukker dan ooit tevoren met een fulltime baan, onderneming, twee kinderen en een sociaal leven.. ik voel me fitter dan ooit! Deze verandering in voeding en gezonde basis wil ik jou ook leren!

10 jaar

Ervaring met training en voeding

8 jaar

Ervaring als psycholoog

36.000

Mensen geïnspireerd op gebied van voeding, mindset en training

Veelgestelde vragen over de Mindgains groepscoaching

Wanneer kan ik me inschrijven?

De inschrijving start op vrijdag 29 september en eindigt op vrijdag 6 oktober.

Wanneer start het programma?

We starten op maandag 9 oktober 2023 voor 12 weken, tot zondag 31 december 2023.

Hoeveel tijd kost het programma per week?

De tijd die je erin stopt is een investering in jezelf. Dat betekent dat hoe meer jij oefent met de opdrachten, hoe meer jij voor jezelf uit het traject zult halen. Je kan de coaching dus zo waardevol maken als jij zelf wil! Wij verwachten dat je wekelijks minimaal een half uurtje hiermee bezig bent.

Kan ik ook meedoen als ik geen kinderen heb?

Jazeker, het programma is bedoeld voor alle dames die beter voor zichzelf willen zorgen, willen stoppen met dieetdenken en willen werken aan een positief lichaamsbeeld.

Is dit programma gericht op mensen die willen afvallen?

NEE! Afvallen is geen doel van dit programma. Het doel is gezonder en bewuster leren eten en meer bewegen, zodat jij een voedzame basis en gezonde gewoontes opbouwt voor de rest van je leven. Daarnaast werken we vooral aan een gezonde mindset en een positief lichaamsbeeld.

Bieden jullie ook 1 op 1 coaching aan?

Jazeker! Voor een beperkt aantal mensen bieden we een 1:1 coaching traject aan. In dit geval krijg je ook 1 op 1 calls met ons zodat wij je nog beter en persoonlijker kunnen helpen.

Wanneer vinden de groepscoaching sessies plaats?

Deze zullen plaatsvinden in de avond (nadat de kinderen op bed liggen, haha) zodat iedereen de mogelijkheid heeft om deel te nemen. Als je er onverhoopt toch niet bij kunt zijn dan kan je het altijd terugkijken, de live sessies worden opgenomen en gedeeld.

Wat is het verschil met de Mindgains 30-dagen Challenge?

Dit programma duurt 12 weken in plaats van 30 dagen en gaat dieper in op mindset thema's als lichaamsbeeld, perfectionisme alles-of-niets denken, voor jezelf kiezen en emotie-eten/snaaibuien. Daarnaast doen we waardevolle coaching sessies in kleine groepjes, welke niet aangeboden worden in de Mindgains Challenge.