Maak gezond eten makkelijk met onze voedzame én heerlijke recepten waar je oprecht blij van wordt en die je elke dag wilt eten!

MINDGAINS receptenboek

Al onze receptjes van de afgelopen drie jaar verzameld in een handig E-BOOK met meer dan 100 pagina's! Al onze recepten zijn makkelijk, gezond, mega lekker én bevatten goede voedingswaarden.


 • Makkelijke recepten voor ontbijt & lunch, tussendoor en diner
 • Inclusief goede voedingswaarden en macro's
 • Geen onmogelijke ingrediënten
 • Geschikt voor het hele gezin
 • Veel vegetarische opties

49

Verschillende recepten

100+

Pagina's met informatie en recepten

1200+

Keer verkocht


Houd jij net zoveel als wij van lekker eten en wil je goed voor jezelf zorgen, maar vind je het lastig om na een lange dag gezond te koken?

Heb je geen inspiratie en geen flauw idee hoe je nu eigenlijk een gezonde en simpele maaltijd maakt?

Dan is dit receptenboek perfect voor jou!

Het Mindgains receptenboek is namelijk voor iedereen die het druk heeft met werk, studie, een gezin en noem het maar op.

Met maar liefst 50 voedzame, makkelijke én lekkere receptjes waar je oprecht blij van wordt en die je elke dag weer wilt eten! En nee, je hoeft geen sterrenchef te zijn, dat zijn we zelf namelijk ook niet!

Met onze Mindgains recepten brengen we je rust in jouw drukke leventje en laten we zien dat gezond eten helemaal niet moeilijk hoeft te zijn!

null

Recepten die gezond leven makkelijker én lekkerder maken!

Wat ga je in dit boek ontdekken?

 • Hoe je makkelijk en gezond kan koken
 • Hoe je op de juiste manier boodschappen kan doen, zonder te vallen voor alle ongezonde verleidingen.
 • 50 verschillende recepten voor ontbijt, lunch, diner en gezonde snacks om een gezond leven nog makkelijker te maken!
 • Handige Mindgains tips om gezonder te leven en betere keuzes te maken
 • Bij elk recept hebben wij de voedingswaardes voor je uitgerekend, zodat jij precies weet wat je binnen krijgt. 
 • Ideale recepten voor jezelf, maar juist als je (net als wij) ook een gezin hebt en samen gezond wilt leven.
 • Extra informatie over voeding en handige voedingsweetjes


Ook hebben we er veel opties tussen staan voor vegetariërs! Mignon is namelijk zelf al sinds haar 13e vegetariër. Je kan daarom vaak kiezen voor een optie met of zonder vlees.

Reviews

Ik heb het receptenboek van Mindgains in augustus aangeschaft. Dit heeft mij zoveel inzichten gegeven en rust gebracht. De tips zijn goed in te passen in je levensstijl en je wordt je zoveel bewuster van de keuzes die je maakt. De lekkere en makkelijke recepten zijn voor iedereen haalbaar om te maken. Ik ben super blij met het boek!!
Petra

Na de challenge is jullie receptenboek een life saver geweest voor mij. Het heeft ervoor gezorgd dat ik de rust en balans met eten heb kunnen bewaren. Met al die heerlijke gerechten kost het geen moeite om de juiste keuze te maken en zo lekker van al het andere kan blijven genieten. Een aantal gerechten weet ik inmiddels uit mijn hoofd en staan dan ook vaak in mijn weekplanning. En omdat ik er 2 porties van alles maak, kan ik vaak al 2 weken vooruit plannen. En dat terwijl je er dezelfde tijd aan besteed als wanneer je voor 1 keer kookt.


De Mindgains liefde & passie op Instagram voel je als volger en lees je ook terug in het receptenboek. Het geeft inspiratie en motivatie. Ik hoop nog heel lang van jullie te mogen genieten.

Corrie
Nog nooit zoveel recepten uit een kookboek gemaakt als uit het boek van Mindgains. De gerechten zijn gezond en makkelijk te bereiden. Zodat je nog zin hebt om deze te maken na een lange (werk)dag. Ruud en Mignon geven je een kijkje in hun dagelijks leven. No nonsense en met fijne tips om een gezonde relatie met eten op te bouwen en te behouden. Zij hebben mij al zoveel geleerd!
Marije
€ 19,99,-

MINDGAINS RECEPTENBOEK

Wil jij je fitter, energieker en gezonder voelen, maar heb je geen idee wat je moet eten met je drukke en hectische leven met werk, kids en natuurlijk ook nog een sociaal leven? Dan is ons receptenboek ideaal voor jou!
 • 100+ pagina's aan gezonde en heerlijke recepten
 • Recepten waar je niet uren voor in de keuken hoeft te staan
 • 49+ recepten, zodat je elke dag kan genieten van een MINDGAINS approved maaltijd! 

Veelgestelde vragen Mindgains Receptenboek

Is dit een hardcopy boek of een e-book?

Dit receptenboek is voor nu alleen nog maar verkrijgbaar als e-book. Na het afrekenen ontvang jij het receptenboek direct in je mail.

Is dit ook geschikt voor vegetariërs?

Ja zeker! Er staan ook heel veel vegetarische opties in en zijn er veel maaltijden met vlees die je makkelijk kunt vervangen met een vleesvervanger of een andere vegetarische optie. Als je specifieke vragen hier over hebt kan je altijd een mail sturen naar info@mindgains.nl

Zit hier ook coaching bij?

Nee, hier zit geen coaching bij. Wel kan jij je vragen stellen via de mail: info@mindgains.nl

Moet je hiervoor goed kunnen koken?

Nee hoor! Ruud is zelf ook geen sterrenchef zelfs hij kan deze gerechten maken. Het receptenboek is juist ontwikkelt voor mensen die gezond willen eten, maar geen zin/ tijd hebben om hele moeilijke recepten te maken.

Krijg ik toegang tot de community?

Nee. De community is alleen voor de mensen die mee doen aan de Mindgains challenge.