Stop met ongezond snacken! Wij helpen je met makkelijke en gezonde tussendoortjes zonder toegevoegde suikers! 👇🏼

MINDGAINS Tussendoortjes Gids

Onze tussendoortjes zijn allemaal makkelijk én snel te maken, zodat jij geen ongezonde en dure snacks met veel toegevoegde suikers meer hoeft te kopen. Ideaal voor iedereen met een druk en hectisch leven en ook zeer geschikt voor mensen die willen afvallen.


 • Makkelijke receptjes voor gezonde tussendoortjes
 • Handige voedingslijsten met Mindgains approved producten en eenvoudige combinaties
 • Geen onmogelijke ingrediënten
 • Extra tips en handige combinaties
 • Ideaal tijdens het afvallen
Dit wil ik hebben!
Nu voor maar 9.99

14

Verschillende recepten

30+

Pagina's met informatie en recepten

300+

Keer verkocht


Vind jij het lastig om gezonde tussendoortjes te bedenken?
Val jij telkens terug op snelle suikers en ongezonde snacks?
Dan is onze Tussendoortjes Gids ideaal voor jou! Met nieuwe recepten, tips en eenvoudige combinaties voor een voedzame snack.


Gezonde en makkelijke tussendoortjes zijn voor veel mensen lastig. We hebben het allemaal mega druk met ons werk, ons gezin en de hectiek van de dag waardoor we vaak (onbewust) kiezen voor kant-en-klare ongezonde snacks die bomvol toegevoegde suikers zitten.


Gelukkig weten we bij Mindgains dat we zelf op een hele makkelijke manier toch genoeg voedzame en lekker tussendoortjes kunnen maken. Met deze Tussendoortjes Gids gaan we jou daarom helpen met het maken van makkelijke én gezonde tussendoortjes, ideaal voor het afvallen!

null

Vervang je suikerrijke tussendoortjes met onze gezondere opties!

Wat ga je in deze guide ontdekken? 🧐

 • Waarom de standaard 'snacks' niet de juiste tussendoortjes zijn
 • Informatie over toegevoegde suikers en hoe je deze kan herkennen
 • Een complete guide om je eigen gezonde snacks samen te stellen
 • Een lijst + 14 receptjes met verantwoorde tussendoortjes
 • Inclusief voedingswaardes en calorieën
 • Voorbeelden van gezonde producten
Ik wil deze guide hebben 
Dit is een e-book en krijg je direct na aankoop

Reviews 😍

Ik heb het receptenboek van Mindgains in augustus aangeschaft. Dit heeft mij zoveel inzichten gegeven en rust gebracht. De tips zijn goed in te passen in je levensstijl en je wordt je zoveel bewuster van de keuzes die je maakt. De lekkere en makkelijke recepten zijn voor iedereen haalbaar om te maken. Ik ben super blij met het boek!!
Petra

Na de challenge is jullie receptenboek een life saver geweest voor mij. Het heeft ervoor gezorgd dat ik de rust en balans met eten heb kunnen bewaren. Met al die heerlijke gerechten kost het geen moeite om de juiste keuze te maken en zo lekker van al het andere kan blijven genieten. Een aantal gerechten weet ik inmiddels uit mijn hoofd en staan dan ook vaak in mijn weekplanning. En omdat ik er 2 porties van alles maak, kan ik vaak al 2 weken vooruit plannen. En dat terwijl je er dezelfde tijd aan besteed als je voor 1 keer kookt.


De Mindgains liefde & passie op Instagram voel je als volger en lees je ook terug in het receptenboek. Het geeft inspiratie en motivatie. Ik hoop nog heel lang van jullie te mogen genieten.

Corrie
Nog nooit zoveel recepten uit een kookboek gemaakt als uit het boek van Mindgains. De gerechten zijn gezond en makkelijk te bereiden. Zodat je nog zin hebt om deze te maken na een lange (werk)dag. Ruud en Mignon geven je een kijkje in hun dagelijks leven. No nonsense en met fijne tips om een gezonde relatie met eten op te bouwen en te behouden. Zij hebben mij al zoveel geleerd!
Marije
9,99,-

MINDGAINS TUSSENDOORTJESGIDS

Vind jij het lastig om gezonde tussendoortjes te bedenken? Val jij telkens terug op snelle suikers en ongezonde snacks? Dan is onze Tussendoortjes Gids ideaal voor jou! Met nieuwe recepten, tips en eenvoudige combinaties voor een voedzame snack.
 • 30+ pagina's aan informatie en recepten
 • Lijst met gezonde en MINDGAINS approved producten
 • Ideale gids voor minder zoete cravings en meer gezonde snacks

Veelgestelde vragen Tussendoortjes Gids

Kan ik deze ook maken als ik geen chefkok ben?

Ja! De receptjes zijn super makkelijk te maken en zijn zo uitgelegd dat iedereen ze kan maken.

Ik wil gezonder leven, helpt mij dit hier bij?

Ja! Gezonder leven is moeilijk en met alle verleidingen in de supermarkt wordt het je niet makkelijk gemaakt! Deze guide gaat je hierbij helpen om zelf de juiste en gezondere keuzes te maken.

Krijg ik hier ook coaching bij?

Nee. Wel kan jij je vragen stellen aan ons via de mail info@mindgains.nl

Krijg ik dit boek thuis gestuurd?

Nee. Dit is een e-book, na het bestellen krijg jij direct een mail met het e-book en kan jij op bedankpagina het e-book downloaden.

Is dit goed als ik wil afvallen?

Ja. Deze tussendoortjes gids is perfect voor mensen die willen afvallen. Tijdens het afvallen kom je vaak in de verleiding om te snacken, deze gids gaat je hierbij helpen! Er staan 14 gezonde recepten in die jij zelf makkelijk kan maken, inclusief voedingswaarde en calorieën.