Simpele en eiwitrijke traybake met gnocchi, tonijn, geroosterde groenten, feta en pesto


Vandaag hebben wij weer een heerlijk en vooral simpel receptje voor jullie, namelijk deze traybake met gnocchi, tonijn, geroosterde groenten, feta en pesto! Je hoeft alleen maar alle ingredienten op de bakplaat te liggen en in de oven te doen, super makkelijk dus. Een topcombinatie van koolhydraten, eiwitten, vetten en natuurlijk veel veggies en daardoor ook heel voedzaam en verzadigend.


DIT HEB JE NODIG (2 personen)

  • 500g gnocchi
  • 1 blikje tonijn
  • 1 courgette
  • 1 bakje cherry tomaatjes (250g)
  • 1 paprika
  • 1 rode ui
  • 2tl pesto alla genovese (groen)
  • 50g feta (schapenkaas/geitenkaas)
  • 1 teentje knoflook, peper en zout

ZO MAAK JE HET:

Snijd de groenten klein en strooi samen met de gnocchi, tonijn en tomaatjes (in zijn geheel) op de bakplaat. Verspreid dan kleine beetjes pesto over de plaat en breng op smaak met peper en zout. Leg de feta in het midden en doe de bakplaat in zijn geheel voor 20-25 minuutjes in een voorverwarmde oven op 200 graden.

Eet smakelijk!