MINDGAINS 30-dagen CHALLENGE

WIL JIJ EINDELIJK..👇🏼

 • Vaarwel zeggen tegen die zoete cravings en vervelende snaaibuien?

 • Loskomen uit die verschrikkelijke dieetcultuur en starten met gezonde en bewuste keuzes maken?

 • Een voedzame basis opbouwen zonder dat je snel kiest voor de ongezonde weg en snelle suikers?

 • Meer energie hebben in je dagelijkse leven en niet alleen fysiek maar vooral ook mentaal lekker in je vel zitten?

 • Kunnen genieten van wat lekkers zonder dat de hele zak chips of reep chocolade in één keer op moet?

 • Weten hoe je makkelijk en gezond kunt eten ondanks je drukke en hectische leven?

 • Stoppen met diëten en jojoën en starten met goed voor jezelf en je lichaam zorgen?

 • Weer trots zijn op jezelf en je lichaam?

Meld je dan aan voor onze Mindgains 30-dagen Challenge!🔥

Van 247,- voor 97,-

JA, IK DOE MEE! 
de inschrijving start vrijdag 17 mei

WE STARTEN OP MAANDAG 10 JUNI 2024!🔥

Wat houdt de challenge in?

Met de Mindgains Challenge gaan we jou 30 dagen lang helpen om te STOPPEN MET SNAAIEN en simpelweg te STARTEN met gezonder eten en bewuste keuzes maken! Zónder dat jij een streng dieet hoeft te volgen, zónder calorieën te tellen en vooral zónder je sociale leven op te geven waarbij we blijven genieten met balans!

Dit alles doen we samen in een groep zodat jij een stok achter de deur hebt en gemotiveerd aan de slag gaat om een duurzame verandering te maken in jouw leven, mindset én lichaam. Op deze manier geef jij een kickstart aan jouw nieuwe Mindgains leefstijl en kan je daarna de stap maken om heel het jaar door in balans te leven! 

DIT KRIJG JE ALLEMAAL VAN ONS:

 • Handboek Mindgains 30-dagen Challenge waarin staat wat er precies van je verwacht wordt en wat je het beste wél en niet kunt eten tijdens de challenge

 • Het Mindgains Receptenboek 1 én 2 met meer dan 100 makkelijke en gezonde recepten (de digitale versie)

 • Handige weekmenu's om te volgen zodat je zelf niet hoeft te bedenken wat je moet maken

 • Uitgebreide Tussendoortjes Gids die je gaat helpen je snaaigedrag vaarwel te zeggen

 • Voedingslijsten met Mindgains approved producten en een boodschappenlijstje met gezonde basics om in huis te halen

 • Wekelijkse mindset lessen en video's met opdrachten van GZ-psycholoog Mignon  

 • Waardevolle live online sessies en Q&A's met Ruud en Mignon 

 • Online support en coaching in onze community waarin je ons vragen kan stellen en elkaar helpt en motiveert

 • Een dagelijkse stok achter de deur en motivatie met accountability van de groep! We doen het dus SAMEN!

👉🏼Nieuwe startdatum: 10 juni 2024 

Nu voor maar 97 euro! (Let op: de prijs gaat omhoog bij een volgende startdatum)

IK DOE MEE!!
inschrijving start 17 mei 2024

Petra

Meer energie, minder snaaidrang en veel minder opgezwollen!🤩

Na al een langere tijd op insta Mindgains te volgen en hier al veel inspiratie bij op hebben gedaan, besloten na vele diëten/jojo effect toch voor de 30-dagen challenge te gaan. De 30-dagen challenge was erg waardevol. Vele fijne makkelijke recepten en fijne mindset opdrachten. Ik merkte als snel met het eten van jullie recepten dat ik minder snaaidrang had en heel veel minder opgezwollen ben. Ook ervaar ik meer energie, ook al heb ik een korte nacht gehad sta ik een stuk fitter op dan voorheen!

DIT gaan we doen:

De challenge bestaat uit drie onderdelen👇🏼

1. VOEDING🥑

We gaan ongezonde en suikerrijke voeding verruilen voor een voedzame basis zodat jij gaat stoppen met snaaien! Dit doen we door bewuste keuzes te leren maken met makkelijke en gezonde maaltijden.

LET OP!👉🏼 Je hoeft je geen zorgen te maken over wat je moet eten, welke producten je moet kopen of wat je tussendoor moet nemen. Je krijgt van ons namelijk uitgebreide informatie met voedingslijsten met Mindgains approved producten (zo weet je precies wat je het beste wél en NIET kunt kopen, recepten en handige voorbeeldmenu's!

2. BEWEGING☀️

Iedere dag bewegen! Dit doen we door dagelijks stappen te zetten en lekker buiten te wandelen in de frisse lucht. We gaan hierbij voor 10.000 stappen per dag! Goed voor je fysieke én mentale gezondheid en onmisbaar in de Mindgains lifestyle.

3. MINDSET🧠

Werken aan je alles-of-niets en dieet mindset! Je hoeft namelijk niet alles 100% perfect te doen en je hele leven om te gooien, dit werkt alleen maar averechts. We gaan dus stoppen met diëten, stoppen met jojoën en vooral stoppen met alles-of-niets denken! Dit betekent dat je gaat oefenen met bewust genieten van ongezonde voeding, zonder restricties en schuldgevoel.

Wanneer is de Mindgains Challenge geschikt voor jou?

  1. Je krijgt het maar niet voor elkaar om gezond te blijven eten en vervalt continue terug in je ongezonde gewoontes

  2. Je hebt hierdoor veel te weinig energie en zit niet lekker in je vel

  3. Je bent nooit verzadigd en je hebt continue zoete suiker cravings 

  4. Je eet vaak veel te weinig en bent hierdoor de hele tijd aan het snacken en snaaien

  5. Het is bij jou altijd alles of niets en je wilt veel te snel gaan, waardoor je weer terugvalt en blijft jojo'en

  6. Je wilt makkelijk en gezond kunnen eten in je drukke en hectische (gezins)leven

  7. Je vindt het lastig om balans te houden door de weekenden en alle sociale activiteiten in je leven 

  8. Je wilt geen calorieën tellen en alles moeten bijhouden in een app

Dit is wat anderen zeggen:

Petra

Dankjewel allemaal voor deze challenge. Mijn kennis over voeding was er wel, maar toch miste ik de mindset om door te zetten. Oa deze challenge heeft mij weer dat zetje gegeven. Ik eet intussen 2 maanden bewust en geniet af en toe van wat lekkers. Mijn balans daarin zoek ik wel in de week, niet in de dag. Géén is makkelijker dan één, is mijn motto voor koek/snoep etc. Resultaat is een mooie 6kg eraf en ik voel me een stuk vitaler! 

Franka 

Het gaat eigenlijk echt heel erg goed. Ik let op mijn voeding, ik snoep bewust, en daar geniet ik ook ontzettend bewust van. Ook de balans die ik zocht heb ik gevonden. Wat mij betreft is de challenge dus echt wel geslaagd. En leuk detail is dat ik ook al 5 kilo ben afgevallen. Ik lijk nu eindelijk de mindset en het plan te hebben wat bij me past en ik dus vol kan houden (wat eigenlijk niet eens zo voelt). Ben gewoon echt heel erg tevreden, dank daarvoor.


Martine

Mijn grootste overwinningen zijn vooral het vinden van meer rust door het voorbereiden van maaltijden d.m.v. het bijhouden van jullie weekplanner. Ik ben ook echt meer voldaan door het voedzame ontbijt en de lunch.

Daarnaast vond ik het bijzonder dat ik al een beetje kon ervaren dat de 10 echt wel een 7 mag zijn. Soms een keertje niet sporten is ook ok, zonder me er daadwerkelijk rot om te voelen. 

En ook bewuster bedenken moet die hele zak chips leeg of chocoladereep op? Juist meer genieten van de guilty pleasures zonder jezelf helemaal vol te stoppen. Lukte ook niet altijd hoor😂... 

Al met al wat liever voor mezelf zijn is best een beetje gelukt😉!

Lukt het jou maar niet om gezond eten vol te houden en wil je hier eindelijk iets aan doen?

Blijf jij struggelen met je voeding en beweging en wil het door je hectische leven met een drukke baan en je gezin maar telkens niet lukken? Vergeet jij vaker om te eten, verval je in ongezonde snacks en sport en beweeg je eigenlijk veel te weinig? Kortom, lukt het je telkens maar niet om een goede balans te vinden en gezond eten en leven vol te houden? Dan is deze challenge geschikt voor jou!

 Social media staat helaas vol met tegenstrijdige adviezen en methodes die het voor jou 'makkelijker' horen te maken. En vol goede moed begin je op maandag weer aan een nieuw dieet of methode die je vindt op internet, alleen weer lukt het je niet om dit vol te houden.

Met Mindgains laten wij zien dat gezond eten en leven niet ingewikkeld hoeft te zijn. Je hoeft jezelf niet uit te hongeren, de gekste recepten te maken met dure ingredienten, nooit meer iets ongezonds te eten of alleen maar kikkererwten en groentes te eten. Wij snappen dat je het druk hebt en dat het lastig is om dit aan te pakken, we zitten namelijk in exact hetzelfde schuitje als jong gezin met een peuter en een tweede kindje op komst.

Daarom willen wij je uitdagen met deze 30 dagen Mindgains challenge. Een uitdaging die ervoor gaat zorgen dat jij de stok-achter-de-deur krijgt die je nodig hebt om gezonder eten en bewegen vol te houden en de positieve voordelen van een gezonde leefstijl te ervaren.  Een leefstijl zonder dat jij elke maandag weer 'opnieuw' moet beginnen na een weekend waarin je ongezonder hebt gegeten dan normaal. Wij leren jou hoe je gezond en makkelijk kunt eten voor duurzaam en blijvend resultaat, zodat je voor altijd fysiek én mentaal lekker in je vel zit!Wij gaan je helpen om écht te veranderen!

Wij begrijpen dat jij het mega druk hebt met je werk, je gezin en een sociaal leven... en dat het hierdoor moeilijk is om gezond te blijven eten en leven. We zitten immers in hetzelfde schuitje. Toch lukt het ons al jarenlang om de juiste balans te vinden, fysiek en mentaal resultaat te boeken en dit ook vast te houden! Daarom gaan wij je hier in onze challenge 30 dagen lang mee helpen zodat jij een enorme kickstart maakt voor jouw gezonde leefstijl en je jouw ongezonde voedingspatroon vol toegevoegde suikers en snacks eindelijk vaarwel kunt zeggen!

DIT LEVERT DE MINDGAINS CHALLENGE JOU OP: 

 • Meer energie in je dagelijks leven

 • Fysiek én mentaal veel lekkerder in je vel

 • Je weet eindelijk hoe je makkelijk, gezond en suikervrij kunt eten

 • Je bouwt een voedzame basis op voor de rest van je leven

 • Vaarwel zeggen tegen zoete cravings en snaaibuien

 • Je lichaam leren voeden in plaats van vullen

 • Weer trots kunnen zijn op jezelf!

In deze challenge creëer je een gezonde basis en leer je hoe je jouw doelen kunt behalen ZONDER een streng dieet te volgen en ZONDER het perfect te hoeven doen. Je hoeft dus niet 100% gezond te eten, je mag nog steeds koolhydraten eten en je hoeft geen calorieën te tellen of alles bij te houden in een app!😉

LET OP! Deze challenge BETEKENT DUS NIET dat je heel jouw leven in één keer moet omgooien en nooit meer iets ongezonds mag eten! We staan bij Mindgains namelijk juist voor genieten met balans van iets lekkers, dit zodat je jouw sociale leven niet hoeft op te geven. 

Je wilt immers buiten de deur kunnen blijven eten, een frietje of pizza eten, zonder stress kunnen eten met je familie en vrienden, of een koffietje drinken met wat lekkers erbij (gotta love croissants)! Maar let op: dit betekent wel dat de basis voedzaam moet zijn, anders is er van balans natuurlijk geen sprake meer.

DOE MEE MET DE CHALLENGE 
Je doet het niet alleen, maar samen 🙏🏼

ZO ziet de MINDGAINS Challenge er uit:

 • Handboek Mindgains 30-dagen Challenge met alle informatie die je nodig hebt en wat we precies gaan doen

 • Voedingslijsten met Mindgains 'approved' producten per productgroep, zodat je precies weet wat je kunt eten!

 • Mindgains receptenboek met veel makkelijke en gezonde maaltijden voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor

 • Tussendoortjes gids met heerlijke voedzame combinaties en makkelijke en gezonde recepten

 • Handige voorbeeldmenu’s zodat jij een duidelijk plan hebt tijdens je drukke en hectische werkdagen

 • Boodschappenlijstje met gezonde basics en recepten (dit moet je sowieso in huis halen om te kunnen starten)

 • Lijst met veelgestelde Vragen en Tips zodat je direct antwoord hebt op al jouw vragen

 • Live sessies en Q&A’s met Ruud en Mignon waarin je jouw vragen kan stellen in een laagdrempelige setting

 • Elke week een mindset les van Mignon met video over alles-of-niets denken en stoppen met je dieet mindset

 • Waardevolle Community met een stok achter de deur en support + motivatie van ons en de andere deelnemers uit de groep! Denk aan #zondagbakdag met zijn allen! 

👉🏼Startdatum: 10 juni 2024

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Marielle

Geen dieet maar een leefstijl die je goed erin kan houden!

Hallo Ruud en Mignon,

Jullie bedankt voor de mooie coaching tijdens de challenge. Wat ik geleerd heb afgelopen 30 dagen dat ik mijn tussendoortjes en lunch voorbereid moet hebben. Doe het wel voor het ontbijt en avondeten. Weet niet waarom ik dat vooral voor de tussendoortjes en lunch nooit heb gedaan. Het gaat best goed op deze manier. Maar ook zeker genieten in het weekend en dat doen jullie zo mooi waardoor het ook niet een dieet is. Beweging heb ik geen moeite mee zit gewoon in mijn ritme. 3x per week de sportschool en ook nog veel wandelen. Weet zeker dat ik deze leefstijl er goed in kan houden.

Ruud at zelf de hele dag ongezonde snacks en suikers..

Jullie denken misschien wel "oh die Ruud van Mindgains heeft altijd al zo gezond gegeten". Nou nee, niks is minder waar.

Vooral vroeger toen ik op school zat en studeerde was mijn eetpatroon compleet het tegenovergestelde van wat het nu is😅 Tijdens mijn stage in Nieuw-Zeeland leefde ik bijvoorbeeld op afhaalmaaltijden, energiedrankjes, skittles en pizza😂🍭

Hierdoor voelde ik me totaal niet fit en was ik ook nooit verzadigd. Ik wist alleen niet dat wat ik at eigenlijk helemaal niet goed was. Even een Liga of Knoppers tussendoor, "want ik had honger".... lekker een Danio met straciatella smaak of even een flesje Vifit goedemorgen als 'ontbijt'🙈⁣

transformatie foto van Ruud

Ik voelde me niet fit en zat totaal niet lekker in mijn vel

Tien jaar geleden was ik totaal niet blij en trots op mezelf. Het probleem was dat ik geen idee had wat ik moest eten om me beter te voelen. Tegelijkertijd had ik ook niet in de gaten dat mijn leefstijl ervoor zorgde dat ik me niet fit voelde..😫

❌ ik at nooit volwaardige maaltijden⁣
ik pakte altijd maar iets ongezonds want dat was 'snel en makkelijk'
❌ ik at veel te weinig eiwitten⁣
❌ ik at nagenoeg geen gezonde vetten⁣
❌ ik at vaak veel te weinig waardoor ik juist continue bleef snacken tussendoor
❌ ik at en dronk voornamelijk suikerrijke en ongezonde snacks⁣ die me een enorme energiedip gaven
❌ ik at veel te weinig groente en fruit (maar wel “gezonde” fruitdrankjes)⁣
❌ ik had geen idee wat ik in mijn lijf stopte en wist niet hoe ik voedingslabels moest lezen⁣


Inmiddels weten we gelukkig wel beter en ben ik al heel wat jaartjes gestopt met de hele dag door ongezonde snacks en suikers te eten!😄⁣ Ik eet volwaardige maaltijden met voldoende eiwitten, ik eet veel meer groente en fruit en krijg gezonde vetten binnen!🥑

Tegelijkertijd ben ik consistent aan krachttraining gaan doen en meer gaan wandelen! Hierdoor voel ik me veel energieker en zit ik veel lekkerder in mijn vel!💪🏼 Ook al heb ik het nu drukker dan ooit tevoren met een fulltime baan, onderneming, twee kindjes en sociaal leven.. ik voel me fitter dan ooit! Deze verandering in voeding en gezonde basis wil ik jou ook leren!

LET OP! 👇🏼

AFVALLEN is geen doel van deze challenge!! Het doel is gezonder en bewuster leren eten zodat jij een voedzame basis en gezonde gewoontes opbouwt voor de rest van je leven. Afvallen of vet verliezen is niets minder dan een gevolg hiervan!

Waarom de Mindgains Challenge?

Gezondheid en leefstijl zijn nog nooit zo belangrijk geweest als nu. De helft van Nederland heeft overgewicht en ook mentale problemen en stress blijven alsmaar groeien.. We zien dat heel veel mensen al jarenlang struggelen met voeding, van alles geprobeerd hebben en maar geen fijne balans kunnen vinden.

Dit is ook niet gek, want de dieetcultuur en voedingsindustrie met alle tegenstrijdige informatie en adviezen zorgen ervoor dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Je hebt totaal geen idee meer wat je moet doen om gezonder te eten en raakt enorm gestrest; dit met resultaat dat het niet wil lukken om blijvend af te vallen, je totaal niet lekker in je vel zitten, weinig energie hebt en beperkt worden in je dagelijkse leven.

Om het nog lastiger te maken is er social media die staat vol met fitgirls en voedingscoaches die je vertellen wat je allemaal moet doen om gezonder te leven, af te vallen en lekkerder in je vel te zitten. Van koolhydraatarme recepten tot keto, if it fits your macros, puur en onbewerkt eten, calorieën tellen, intuïtief eten, intermittent fasting en noem het maar op.

En dan hebben we de vele crashdiëten nog niet eens gehad met allerlei detox sapjes en supplementen, welke erop gericht zijn om je zo snel mogelijk af te laten vallen. Deze zorgen er helaas ook weer voor dat je keihard terugvalt (jojo-diëten). Daar moet verandering in komen vinden wij!

WIJ ZIJN
MINDGAINS

Wij zijn Mignon en Ruud en samen zijn we MINDGAINS. In 2019 zijn we begonnen met ons platform met als doel om zo veel mogelijk mensen te inspireren en motiveren voor een meer actieve en gezonde leefstijl, waarbij we werken aan zowel MIND & BODY. Vandaar ook onze naam Mindgains!

Met Mindgains laten we zien hoe we fit en gezond blijven ondanks ons drukke en hectische leven met een baan (Ruud werkt als accountmanager bij Matrix Fitness en Mignon als GZ-psycholoog), een eigen onderneming, twee kleine kindjes en natuurlijk nog een sociaal leven!

Al jarenlang delen we makkelijke en gezonde recepten (zonder moeilijke ingrediënten), handige eetswitches, boodschappenlijstjes, heel veel voedingsweetjes en natuurlijk tips voor een gezonde en sterke mindset.

We laten we zien dat gezond eten en leven niet moeilijk hoeft te zijn, dat je lekker in je vel kunt zitten door het  maken van voedzame en simpele maaltijden, je doelen kunt behalen zonder vreselijk crashdieet en het belangrijkste: kunt blijven genieten met balans.

10+ jaar

Ervaring met voeding & training

8+ jaar

Ervaring als psycholoog

35.000+

Mensen geïnspireerd op gebied van voeding, mindset en training

EXTRA BONUSSEN!

TUSSENDOORTJES GIDS

Op drukke en hectische werkdagen zijn makkelijke en gezonde tussendoortjes misschien nog wel het moeilijkste om te bedenken. Veel mensen kiezen dan maar voor een reep vol suikers of gaan ongezond snacken. Daarom hebben wij een hele nieuwe guide gemaakt met hierin al onze tips voor voedzame en makkelijke tussendoortjes! Je vindt er producten, combinaties en recepten zodat jij jezelf nooit meer hoeft af te vragen wat je tussendoor moet eten.

MINDSET LESSEN

Wekelijks krijg je een videoles van Mignon met  uitleg en opdrachten om te stoppen met alles-of-niets denken en om je dieet mindset aan te pakken. De meeste mensen willen namelijk alles veel te snel en perfect doen als ze gezonder willen gaan eten en leven. De opdrachten gaan jou gaat helpen om dit gedachtepatroon te doorbreken en daadwerkelijk een gezonde leefstijl vast te kunnen houden. 

EEN STOK ACHTER DE DEUR IN ONZE COMMUNITY

In onze community heb jij een stok achter de deur: hier laat je ons namelijk elke dag even weten of het gelukt is om voedzame maaltijden te maken én te bewegen. Deze accountability van de groep zorgt ervoor dat je veel meer gemotiveerd bent om ook concreet aan de slag te gaan met de challenge. In de groep kan je altijd vragen stellen aan ons en helpen we elkaar. De community is er ook voor om elkaar te inspireren en motiveren met overwinningen, genietmomentjes en gezonde recepten. 

LIVE ONLINE SESSIES

Tijdens de Mindgains 30-dagen Challenge organiseren we meerdere live online sessies en Q&A's waarin je ons vragen kan stellen. Deze sessies maken de challenge nóg waardevoller omdat het live en 'echt' is. Mocht je er niet bij kunnen zijn, dan kan je de opname altijd terugkijken.

Na deze 30 dagen ga je STOPPEN met snaaien, krijg je veel meer energie en kom je fysiek én mentaal lekker in je vel te zitten!

Totale investering: 247,-
Nu voor maar 97,-

DE MINDGAINS CHALLENGE: In 30 dagen gezonder leren eten, meer bewegen en lekkerder in je vel! 

 • Handboek Mindgains 30-dagen Challenge waarin staat wat er precies van je verwacht wordt en wat je het beste wél en niet kunt eten tijdens de challenge

 • Het Mindgains Receptenboek 1 én 2 met meer dan 100 makkelijke en gezonde recepten

 • Handige weekmenu's om te volgen zodat je zelf niet hoeft te bedenken wat je moet maken

 • Uitgebreide Tussendoortjes Gids die je gaat helpen je snaaigedrag vaarwel te zeggen

 • Voedingslijsten met Mindgains approved producten en een boodschappenlijstje met gezonde basics om in huis te halen

 • Wekelijkse mindset lessen en video's met opdrachten van GZ-psycholoog Mignon  

 • Waardevolle live online sessies en Q&A's met Ruud en Mignon 

 • Online support en coaching in onze community waarin je ons vragen kan stellen en elkaar helpt en motiveert.

 • Een dagelijkse stok achter de deur en motivatie met accountability van de groep! We doen het dus SAMEN!

Meld jezelf aan voor de challenge 


Inschrijven kan vanaf 17 mei 2024

Mindgains Challenge

Wanneer kan ik me inschrijven?

De inschrijving start op vrijdag 17 mei 2024 en eindigt op 7 juni 2024.

Is de challenge geschikt voor mannen en vrouwen?

Ja, deze challenge is zowel voor mannen als vrouwen bedoeld. Het is voor iedereen die simpelweg gezonder en bewuster wil eten en zich beter wil voelen!

Wat als ik het receptenboek al heb?

Het receptenboek is slechts een klein onderdeel van de challenge naast de community, de mindset lessen & video's, de live sessies, de nieuwe tussendoortjes gids en de voorbeeldmenu's.

Is de challenge alleen maar gericht op mensen die willen afvallen?

NEE! Afvallen is geen doel van deze challenge! Het doel is gezonder en bewuster leren eten zodat jij een voedzame basis en gezonde gewoontes opbouwt voor de rest van je leven. Afvallen of vet verliezen is niets minder dan een gevolg hiervan!

Zijn jullie recepten en maaltijden ook geschikt voor mensen met een glutenallergie?

Onze recepten zijn hier niet specifiek op afgestemd maar je kan ze indien nodig wel gemakkelijk glutenvrij maken door het wijzigen van producten. Hier kunnen we je uiteraard bij helpen!

Is de challenge geschikt voor vegetariërs?

Ja, absoluut! Mignon is zelf ook al vegetariër sinds haar 13e en veel van onze maaltijden zijn daarom ook vegetarisch te maken.

Moet je meedoen in de groep?

Dit is niet verplicht, maar we raden het wel aan om het succes van de challenge te vergroten. In de groep heb je namelijk een stok achter de deur en ga je elkaar helpen en motiveren. We doen het dus samen!

NIET TEVREDEN? GELD TERUG!

Wij zijn 100% overtuigd van de kwaliteit van deze challenge  en daarom geven wij je een garantie. Als je na de 30 dagen geen enkele verandering of voordeel hebt ervaren, dan krijg je van ons je geld retour (minus € 15,- administratiekosten). De voorwaarden hiervoor zijn dat je 30 dagen hebt gereageerd in de online community die bij het programma hoort. Vervolgens stuur je ons binnen 1 week na afloop van de challenge een mailtje (info@mindgains.nl) met een toelichting waarom deze challenge voor jou niet heeft gewerkt. Recht op annulering geldt niet na verstrijken van deze week of indien je zelf eerder gestopt bent met het programma.