MINDGAINS CHALLENGE

WIL JIJ EINDELIJK:

 • Stoppen met de hele dag ongezond eten en starten met gezonde en bewuste keuzes maken?

 • Weten hoe je makkelijk en gezond kunt eten ondanks je drukke en hectische leven?

 • Balans vinden in je voeding en genieten van wat lekkers zonder je sociale leven op te geven?

 • Minder last hebben van zoete cravings en snaaibuien?

 • Stoppen met diëten en jojoën en starten met goed voor jezelf en je lichaam zorgen?

 • Meer energie in je dagelijks leven en zowel fysiek als mentaal lekker in je vel zitten?

 • Weer trots zijn op jezelf en je lichaam?

Meld je dan aan voor onze Mindgains 30-dagen Challenge!

Ja, ik wil mee doen! 
De inschrijving is gesloten

Wat is de Mindgains Challenge?

Met de Mindgains Challenge gaan we jou 30 dagen lang helpen om te STOPPEN met de hele dag ongezonde en suikerrijke snacks te eten en simpelweg te STARTEN met gezonder eten en bewuste keuzes maken! Dit doen we samen zónder dat jij een streng dieet hoeft te volgen, zónder calorieën te tellen en vooral zónder je sociale leven op te geven!

Dit alles doen we samen in een groep zodat jij een stok achter de deur hebt en gemotiveerd aan de slag gaat om een duurzame verandering te maken in jouw leven, mindset én lichaam. Op deze manier geef jij een kickstart aan jouw nieuwe Mindgains leefstijl en kan je daarna de stap maken om heel het jaar door in balans te leven! 

DIT KRIJG JE ALLEMAAL VAN ONS:

 • Handige voedingslijsten met Mindgains approved producten

 • Gezonde en makkelijke recepten en voorbeeldmenu's die passen bij een druk en hectisch (gezins)leven

 • Nieuwe tussendoortjes guide met tips, voedzame combinaties en eenvoudige recepten

 • Wekelijkse mindset lessen en video's van GZ-psycholoog Mignon (stoppen met alles-of-niets denken en je dieet mindset)

 • Waardevolle live online sessies en Q&A's met Ruud en Mignon 

 • Online support en coaching in onze community waarin je vragen kan stellen en elkaar helpt en motiveert

 • Een dagelijkse stok achter de deur en motivatie met accountability van de groep! We doen het dus SAMEN!

👉🏼 Startdatum: maandag 8 mei 2023

Totale investering: €397,-
Nu eenmalig voor 79,99!

IK DOE MEE!!
Mee doen kan tot 6 mei

DIT gaan we doen:

De challenge bestaat uit drie onderdelen👇🏼

1. VOEDING🥑

We gaan ongezonde en suikerrijke voeding verruilen voor een voedzame basis! Dit doen we door bewuste keuzes te leren maken met makkelijke en gezonde maaltijden.

LET OP!👉🏼 Je hoeft je geen zorgen te maken over wat je moet eten, welke producten je moet kopen of wat je tussendoor moet nemen. Je krijgt van ons namelijk uitgebreide informatie met voedingslijsten, producten, recepten en voorbeeldmenu's!

2. BEWEGING☀️

Iedere dag bewegen! Dit doen we door dagelijks stappen te zetten en lekker buiten te wandelen in de frisse lucht. We gaan hierbij voor minimaal 8.000 tot 10.000 stappen per dag! Goed voor je fysieke én mentale gezondheid en onmisbaar in de Mindgains lifestyle.

3. MINDSET🧠

Werken aan je alles-of-niets en dieet mindset! Je hoeft namelijk niet alles 100% perfect te doen en je hele leven  om te gooien, dit werkt alleen maar averechts. We gaan dus stoppen met diëten, stoppen met jojoën en vooral stoppen met alles-of-niets denken!


Wanneer is de Mindgains Challenge geschikt voor jou?

  1. Je krijgt het maar niet voor elkaar om gezond te blijven eten en vervalt continue terug in je ongezonde gewoontes

  2. Je hebt hierdoor veel te weinig energie en zit niet lekker in je vel

  3. Je bent nooit verzadigd en je hebt continue zoete suiker cravings 

  4. Je eet vaak veel te weinig en bent hierdoor de hele tijd aan het snacken en snaaien

  5. Het is bij jou altijd alles of niets en je wilt veel te snel gaan, waardoor je weer terugvalt en blijft jojo'en

  6. Je wilt makkelijk en gezond kunnen eten in je drukke en hectische (gezins)leven

  7. Je vindt het lastig om balans te houden door de weekenden en alle sociale activiteiten in je leven 

  8. Je wilt geen calorieën tellen en alles moeten bijhouden in een app

Ervaringen van anderen

Nog nooit zoveel recepten uit een kookboek gemaakt als uit het boek van Mindgains. De gerechten zijn gezond en makkelijk te bereiden. Zodat je nog zin hebt om deze te maken na een lange (werk)dag. Ruud en Mignon geven je een inkijkje in hun dagelijks leven. No nonsense en met fijne tips om een gezonde relatie met eten op te bouwen en te behouden. Zij hebben mij al zoveel geleerd!
Marije
Ik word helemaal vrolijk van Mignon en Ruud! Als drukke mama van 31, met twee mannetjes (1 en 3 jaar) in huis, wil ik graag goed voor mezelf zorgen! Maar dit lukt niet altijd even gemakkelijk.. De productvergelijkingen zorgen bij mij voor bewustwording en voedzamere keuzes. Ook de tips om je eigen mindset sterker te maken, vind ik erg fijn! Het zorgt voor genuanceerde gedachten, mildheid voor jezelf en geen alles-of-niets-(dieet)mentaliteit. En alle gezellige foto’s van de koffiebarretjes, avondjes uit eten en recepten laten goed zien dat je het belangrijk is om van alles te genieten, dus ook van de minder voedzame momenten! Al met al zorgt Mindgains er dus voor dat ik meer geniet, liever ben voor mezelf, vaker kies voor voedzaam gemak, probeer om voedzame producten te gebruiken en elke dag een klein beetje “verbeter”! 
Steffeni
De tips die Mignon en Ruud delen zijn eenvoudig toe te passen in het dagelijkse leven. Iedereen wil gezond leven maar met deze hapklare informatie is dat voor mij een stuk eenvoudiger geworden. Daarbij is het receptenboek helemaal ideaal want alles staat zo op tafel of is ideaal om te preppen. Ik ben blij dat jullie op mijn pad zijn gekomen.
Erik

Lukt het jou maar niet om gezond eten vol te houden en wil je hier eindelijk iets aan doen?

Blijf jij struggelen met je voeding en beweging en wil het door je hectische leven met een drukke baan en je gezin maar telkens niet lukken? Vergeet jij vaker om te eten, verval je in ongezonde snacks en sport en beweeg je eigenlijk veel te weinig? Kortom, lukt het je telkens maar niet om een goede balans te vinden en gezond eten en leven vol te houden? Dan is deze challenge geschikt voor jou!

 Social media staat helaas vol met tegenstrijdige adviezen en methodes die het voor jou 'makkelijker' horen te maken. En vol goede moed begin je op maandag weer aan een nieuw dieet of methode die je vindt op internet, alleen weer lukt het je niet om dit vol te houden.

Met Mindgains laten wij zien dat gezond eten en leven niet ingewikkeld hoeft te zijn. Je hoeft jezelf niet uit te hongeren, de gekste recepten te maken met dure ingredienten, nooit meer iets ongezonds te eten of alleen maar kikkererwten en groentes te eten. Wij snappen dat je het druk hebt en dat het lastig is om dit aan te pakken, we zitten namelijk in exact hetzelfde schuitje als jong gezin met een peuter en een tweede kindje op komst.

Daarom willen wij je uitdagen met deze 30 dagen Mindgains challenge. Een uitdaging die ervoor gaat zorgen dat jij de stok-achter-de-deur krijgt die je nodig hebt om gezonder eten en bewegen vol te houden en de positieve voordelen van een gezonde leefstijl te ervaren.  Een leefstijl zonder dat jij elke maandag weer 'opnieuw' moet beginnen na een weekend waarin je ongezonder hebt gegeten dan normaal. Wij leren jou hoe je gezond en makkelijk kunt eten voor duurzaam en blijvend resultaat, zodat je voor altijd fysiek én mentaal lekker in je vel zit!
Wij gaan je helpen om écht te veranderen!

Wij begrijpen dat jij het mega druk hebt met je werk, je gezin en een sociaal leven... en dat het hierdoor moeilijk is om gezond te blijven eten en leven. We zitten immers in hetzelfde schuitje. Toch lukt het ons al jarenlang om de juiste balans te vinden, fysiek en mentaal resultaat te boeken en dit ook vast te houden! Daarom gaan wij je hier in onze challenge 30 dagen lang mee helpen zodat jij een enorme kickstart maakt voor jouw gezonde leefstijl en je jouw ongezonde voedingspatroon vol toegevoegde suikers en snacks eindelijk vaarwel kunt zeggen!

DIT LEVERT DE MINDGAINS CHALLENGE JOU OP: 

 • Meer energie in je dagelijks leven

 • Fysiek én mentaal veel lekkerder in je vel

 • Je weet eindelijk hoe je makkelijk, gezond en suikervrij kunt eten

 • Je bouwt een voedzame basis op voor de rest van je leven

 • Minder last van zoete cravings en snaaibuien

 • Je lichaam leren voeden in plaats van vullen

 • Weer trots kunnen zijn op jezelf!

In deze challenge creëer je een gezonde basis en leer je hoe je jouw doelen kunt behalen ZONDER een streng dieet te volgen en ZONDER het perfect te hoeven doen. Je hoeft dus niet 100% gezond te eten, je mag nog steeds koolhydraten eten en je hoeft geen calorieën te tellen of alles bij te houden in een app!😉

LET OP! Deze challenge BETEKENT DUS NIET dat je heel jouw leven in één keer moet omgooien en nooit meer iets ongezonds mag eten! We staan bij Mindgains namelijk juist voor genieten met balans van iets lekkers, dit zodat je jouw sociale leven niet hoeft op te geven. 

Je wilt immers buiten de deur kunnen blijven eten, een frietje of pizza eten, zonder stress kunnen eten met je familie en vrienden, of een koffietje drinken met wat lekkers erbij (gotta love croissants)! Maar let op: dit betekent wel dat de basis voedzaam moet zijn, anders is er van balans natuurlijk geen sprake meer.

DOE MEE MET DE CHALLENGE 
Je doet het niet alleen, maar samen 🙏🏼

ZO ziet de MINDGAINS Challenge er uit:

 • Handboek Mindgains 30-dagen Challenge met alle informatie die je nodig hebt en wat we precies gaan doen

 • Voedingslijsten met Mindgains 'approved' producten per productgroep, zodat je precies weet wat je kunt eten!

 • Mindgains Receptenboek met veel makkelijke en gezonde maaltijden voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor

 • Tussendoortjes Gids met heerlijke voedzame combinaties en makkelijke en gezonde recepten

 • Handige Voorbeeldmenu’s zodat jij een duidelijk plan hebt tijdens je drukke en hectische werkdagen

 • Lijst met Veelgestelde Vragen en Tips

 • Boodschappenlijstje met gezonde basics (dit moet je sowieso in huis halen om te kunnen starten)

 • Live sessies en Q&A’s met Ruud en Mignon waarin we samen onze week gaan plannen en je vragen kunt stellen

 • Elke week een mindset les van Mignon met video over alles-of-niets denken en stoppen met je dieet mindset

 • Waardevolle Community met een stok achter de deur en support + motivatie van ons en de andere deelnemers uit de groep! Denk aan #zondagbakdag met zijn allen! 

👉🏼De challenge begint op maandag 8 mei
Inschrijven kan tot 6 mei

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Ruud at zelf de hele dag ongezonde snacks en suikers..

Jullie denken misschien wel "oh die Ruud van Mindgains heeft altijd al zo gezond gegeten". Nou nee, niks is minder waar.

Vooral vroeger toen ik op school zat en studeerde was mijn eetpatroon compleet het tegenovergestelde van wat het nu is😅 Tijdens mijn stage in Nieuw-Zeeland leefde ik bijvoorbeeld op afhaalmaaltijden, energiedrankjes, skittles en pizza😂🍭

Hierdoor voelde ik me totaal niet fit en was ik ook nooit verzadigd. Ik wist alleen niet dat wat ik at eigenlijk helemaal niet goed was. Even een Liga of Knoppers tussendoor, "want ik had honger".... lekker een Danio met straciatella smaak of even een flesje Vifit goedemorgen als 'ontbijt'🙈⁣

transformatie foto van Ruud

Ik voelde me niet fit en zat totaal niet lekker in mijn vel

Tien jaar geleden was ik totaal niet blij en trots op mezelf. Het probleem was dat ik geen idee had wat ik moest eten om me beter te voelen. Tegelijkertijd had ik ook niet in de gaten dat mijn leefstijl ervoor zorgde dat ik me niet fit voelde..😫

❌ ik at nooit volwaardige maaltijden⁣
❌ ik at veel te weinig eiwitten⁣
❌ ik at nagenoeg geen gezonde vetten⁣
❌ ik at vaak veel te weinig waardoor ik juist continue bleef snacken tussendoor
❌ ik at en dronk voornamelijk suikerrijke en ongezonde snacks⁣ die me een enorme energiedip gaven
❌ ik at veel te weinig groente en fruit (maar wel “gezonde” fruitdrankjes)⁣
❌ ik had geen idee wat er werkelijk allemaal in de producten zat die ik at en wist niet hoe ik voedingslabels moest lezen⁣


Inmiddels weten we gelukkig wel beter en ben ik al heel wat jaartjes gestopt met de hele dag door ongezonde snacks en suikers te eten!😄⁣ Ik eet volwaardige maaltijden met voldoende eiwitten, ik eet veel meer groente en fruit en krijg gezonde vetten binnen!🥑

Tegelijkertijd ben ik consistent aan krachttraining gaan doen en meer gaan wandelen! Hierdoor voel ik me veel energieker en zit ik veel lekkerder in mijn vel!💪🏼 Ook al heb ik het nu drukker dan ooit tevoren met een fulltime baan, onderneming, kindje en sociaal leven.. ik voel me fitter dan ooit! Deze verandering in voeding en gezonde basis wil ik jou ook leren!

LET OP! 👇🏼

AFVALLEN is geen doel van deze challenge! Het doel is gezonder en bewuster leren eten zodat jij een voedzame basis en gezonde gewoontes opbouwt voor de rest van je leven. Afvallen of vet verliezen is niets minder dan een gevolg hiervan!

Waarom de MINDGAINS challenge?

Gezondheid en leefstijl zijn nog nooit zo belangrijk geweest als nu. De helft van Nederland heeft overgewicht en ook mentale problemen en stress blijven alsmaar groeien.. We zien dat heel veel mensen al jarenlang struggelen met voeding, van alles geprobeerd hebben en maar geen fijne balans kunnen vinden.


Dit is ook niet gek, want de dieetcultuur en voedingsindustrie met alle tegenstrijdige informatie en adviezen zorgen ervoor dat je door de bomen het bos niet meer ziet.


Je hebt totaal geen idee meer wat je moet doen om gezonder te eten en raakt enorm gestrest; dit met resultaat dat het niet wil lukken om blijvend af te vallen, je totaal niet lekker in je vel zitten, weinig energie hebt en beperkt worden in je dagelijkse leven.


Om het nog lastiger te maken is er social media die staat vol met fitgirls en voedingscoaches die je vertellen wat je allemaal moet doen om gezonder te leven, af te vallen en lekkerder in je vel te zitten. Van koolhydraatarme recepten tot keto, if it fits your macros, puur en onbewerkt eten, calorieën tellen, intuïtief eten, intermittent fasting en noem het maar op.


En dan hebben we de vele crashdiëten nog niet eens gehad met allerlei detox sapjes en supplementen, welke erop gericht zijn om je zo snel mogelijk af te laten vallen. Deze zorgen er helaas ook weer voor dat je keihard terugvalt (jojo-diëten). Daar moet verandering in komen vinden wij!

Wij zijn
MINDGAINS

Wij zijn Mignon en Ruud en samen met ons dochtertje Noé zijn we MINDGAINS. In 2019 zijn we begonnen met ons platform met als doel om zo veel mogelijk mensen te inspireren en motiveren voor een meer actieve en gezonde leefstijl, waarbij we werken aan zowel MIND & BODY. Vandaar ook onze naam Mindgains!

Met Mindgains laten we zien hoe we fit en gezond blijven ondanks ons drukke en hectische leven met een baan (Ruud werkt fulltime als accountmanager bij Matrix Fitness en Mignon drie dagen als GZ-psycholoog), een eigen onderneming, een kindje en natuurlijk nog een sociaal leven!

Al jarenlang delen we makkelijke en gezonde recepten (zonder moeilijke ingrediënten), handige eetswitches, boodschappenlijstjes, heel veel voedingsweetjes en natuurlijk tips voor een gezonde en sterke mindset.

We laten we zien dat gezond eten en leven niet moeilijk hoeft te zijn, dat je lekker in je vel kunt zitten door het  maken van voedzame en simpele maaltijden, je doelen kunt behalen zonder vreselijk crashdieet en het belangrijkste: kunt blijven genieten met balans.

10+ jaar

Ervaring met voeding & training

8+ jaar

Ervaring als psycholoog

35.000+

Mensen geïnspireerd op gebied van voeding, mindset en training

NIEUWE BONUSSEN!

TUSSENDOORTJES GIDS

Op drukke en hectische werkdagen zijn makkelijke en gezonde tussendoortjes misschien nog wel het moeilijkste om te bedenken. Veel mensen kiezen dan maar voor een reep vol suikers of gaan ongezond snacken. Daarom hebben wij een hele nieuwe guide gemaakt met hierin al onze tips voor voedzame en makkelijke tussendoortjes! Je vindt er producten, combinaties en recepten zodat jij jezelf nooit meer hoeft af te vragen wat je tussendoor moet eten.

MINDSET LESSEN

Wekelijks krijg je een videoles van Mignon met uitleg en opdrachten om te stoppen met alles-of-niets denken en om je dieet mindset aan te pakken. De meeste mensen willen namelijk alles veel te snel en perfect doen als ze gezonder willen gaan eten en leven. De opdrachten gaan jou gaat helpen om dit gedachtepatroon te doorbreken en daadwerkelijk een gezonde leefstijl vast te kunnen houden. 


EEN STOK ACHTER DE DEUR IN ONZE COMMUNITY

In onze community heb jij een stok achter de deur: hier laat je ons namelijk elke dag even weten of het gelukt is om voedzame maaltijden te maken én te bewegen. Deze accountability van de groep zorgt ervoor dat je veel meer gemotiveerd bent om ook concreet aan de slag te gaan met de challenge. In de groep kan je altijd vragen stellen aan ons en helpen we elkaar. De community is er ook voor om elkaar te inspireren en motiveren met overwinningen, genietmomentjes en gezonde recepten. 

LIVE ONLINE SESSIES

Tijdens de Mindgains 30-dagen Challenge organiseren we meerdere live online sessies en Q&A's. Zo starten we op zaterdag 6 mei om 10:00 uur met de eerste live meeting waarbij we samen de eerste week van de challenge gaan plannen en voorbereiden. Zelf doen we namelijk ook mee met de challenge! Ook zijn er verschillende live Q&A's waarin je ons vragen kan stellen en we elkaar ook even in het 'echt' kunnen spreken!

Na deze 30 dagen ga jij veel meer energie ervaren, heb je minder zoete snaaidrang en weet je hoe je kunt afvallen zónder dieet!

Totale investering: 397,-
Nu eenmalig voor  79,99

DE MINDGAINS CHALLENGE: In 30 dagen gezonder leren eten, meer bewegen en lekkerder in je vel! 

 • Handige voedingslijsten met Mindgains approved producten

 • Gezonde en makkelijke recepten en voorbeeldmenu's die passen bij een druk en hectisch (gezins)leven

 • Nieuwe tussendoortjes guide met tips, voedzame combinaties en eenvoudige recepten

 • Wekelijkse mindset lessen en video's van GZ-psycholoog Mignon

 • Waardevolle online live sessies en Q&A's met Ruud en Mignon

 • Online support en coaching in onze community waarin je vragen kan stellen en elkaar helpt en motiveert

 • Een dagelijkse stok achter de deur met accountability van de groep! We doen het dus SAMEN!

Mindgains Challenge

Wanneer kan ik me inschrijven?

De inschrijving start op vrijdag 28 april en eindigt op zaterdag 6 mei 2023.

Wanneer begint de challenge?

De challenge begint officieel op maandag 8 mei, maar op zaterdag 6 mei vindt de eerste live sessie met Ruud en Mignon al plaats. Je moet het weekend vóórdat de challenge begint dus al voorbereiden door te plannen en je boodschappen in huis te halen. De challenge eindigt op zondag 4 juni.

Is de challenge geschikt voor mannen en vrouwen?

Ja, deze challenge is zowel voor mannen als vrouwen bedoeld. Het is voor iedereen die simpelweg gezonder en bewuster wil eten en zich beter wil voelen!

Wat als ik het receptenboek al heb?

Het receptenboek is slechts een klein onderdeel van de challenge naast de community, de mindset lessen & video's, de live sessies, de nieuwe tussendoortjes gids en de voorbeeldmenu's.

Is de challenge alleen maar gericht op mensen die willen afvallen?

NEE! Afvallen is geen doel van deze challenge! Het doel is gezonder en bewuster leren eten zodat jij een voedzame basis en gezonde gewoontes opbouwt voor de rest van je leven. Afvallen of vet verliezen is niets minder dan een gevolg hiervan!

Bieden jullie ook persoonlijke coaching aan?

We gaan beginnen met een nieuw coachingtraject (1 op 1 begeleiding) voor maximaal 10 personen in juni. De mensen die zich inschrijven voor de challenge komen hiervoor in aanmerking!

Zijn jullie recepten en maaltijden ook geschikt voor mensen met een glutenallergie?

Onze recepten zijn hier niet specifiek op afgestemd maar je kan ze indien nodig wel gemakkelijk glutenvrij maken door het wijzigen van producten. Hier kunnen we je uiteraard bij helpen!

Is de challenge geschikt voor vegetariërs?

Ja, absoluut! Mignon is zelf ook al vegetariër sinds haar 13e en veel van onze maaltijden zijn daarom ook vegetarisch te maken.

Moet je meedoen in de groep?

Dit is niet verplicht, maar we raden het wel aan om het succes van de challenge te vergroten. In de groep heb je namelijk een stok achter de deur en ga je elkaar helpen en motiveren. We doen het dus samen!

Is het zinvol om mee te doen als je de Mindgains Methode en het Receptenboek al hebt?

Jazeker! De challenge is namelijk echt iets wat we samen in een groep gaan doen op een vaste startdatum voor 30 dagen. Bovendien heb je nu een stok achter de deur door de accountability in onze community. Hierdoor is de kans op succes veel groter en ben je meer gemotiveerd om aan de slag te gaan. Daarbij komen nog de extra mindset lessen/video's, de live sessies en de nieuwe tussendoortjes gids, voedingslijsten en voorbeeldmenu's.

NIET TEVREDEN? GELD TERUG!

Wij zijn 100% overtuigd van de kwaliteit van deze challenge  en daarom geven wij je een garantie. Als je na de 30 dagen geen enkele verandering of voordeel hebt ervaren, dan krijg je van ons je geld retour (minus € 15,- administratiekosten). De voorwaarden hiervoor zijn dat je 30 dagen hebt gereageerd in de online community die bij het programma hoort. Vervolgens stuur je ons binnen 1 week na afloop van de challenge een mailtje (info@mindgains.nl) met een toelichting waarom deze challenge voor jou niet heeft gewerkt. Recht op annulering geldt niet na verstrijken van deze week of indien je zelf eerder gestopt bent met het programma.