Onze samenwerkingspartners

Hieronder vind je een overzicht van alle partners waar wij mee samenwerken. Wij werken samen met bedrijven die bij ons en onze visie passen en waar we een goed gevoel bij hebben. Op deze manier kunnen wij dit ook op een oprechte en eerlijke manier adviseren aan onze community op social media.

Onze partners

KoRo

KoRo is een webshop voor lang houdbare levensmiddelen in bulkverpakking tegen eerlijke prijzen. Wij zijn fan, met name van de diverse soorten noten en zaden, pindakaas & notenpasta's, puur gembersap en handige opbergpotjes.

Met onze code mindgains krijg je standaard korting op je bestelling.

HiPRO

HiPRO is onderdeel van Danone en maakt eiwitrijke yoghurtjes zonder toegevoegde suikers. Voor ons een lekker en voedzaam snackje voor tussendoor of na het sporten. Daarnaast support HiPRO Ruud in zijn journey naar de Hyrox Amsterdam in oktober 2024🚀

Het Gymlokaal Lent

Het Gymlokaal is een sfeervolle sportboutique vlakbij ons in Nijmegen Lent. Het is een leuke combinatie van trainen, leefstijl en fysiotherapie. Wij sporten allebei graag op deze locatie waar je in een prettige sfeer en onder goede begeleiding aan je gezondheid kunt werken.

Dreaver

Thuis hebben wij de loopband staan van Dreaver. De naam is een afgeleide van de woorden "Dreams" en "Achiever", en dat vertegenwoordigt precies wat ze nastreven.
Dreaver is hier om jouw dromen van een gezonde en actieve levensstijl te helpen verwezenlijken, en ze staan naast je bij elke stap op deze reis.


Onze kortingscode is "MINDGAINS".

Bob en Bill

Bob & Bill is een conceptstore waar je al jouw schatten kan vinden onder één dak. Van fashion, lifestyle, sieraden tot vintage en gifts.

Bob en Bill heeft twee locaties in de Lange Hezelstraat in Nijmegen en is een van onze favoriete hotspots van de stad waar wij al jarenlang wonen!

Ons fysieke Mindgains Receptenboek 2 "Makkelijk & Gezond" is te koop bij deze mega toffe winkel.