Onze samenwerkingspartners

Hieronder vind je een overzicht van alle partners waar wij mee samenwerken. Wij werken samen met bedrijven die bij ons en onze visie passen en waar we een goed gevoel bij hebben. Op deze manier kunnen wij dit ook op een oprechte en eerlijke manier adviseren aan onze community op social media.

Onze partners

KoRo

KoRo is een webshop voor lang houdbare levensmiddelen in bulkverpakking tegen eerlijke prijzen. Wij zijn fan, met name van de diverse soorten noten en zaden, pindakaas & notenpasta's, puur gembersap en handige opbergpotjes.

Met onze code mindgains krijg je standaard korting op je bestelling.

Stronger

Stronger is een Zweeds kledingmerk dat erop gericht is om vrouwen te inspireren voor een meer actieve levensstijl. Het is voor alle sterke vrouwen en mama's die een STRONGER lifestyle willen leven en zich lekker willen voelen in hun lijf. Mignon is fan van deze kleding en draagt het vrijwel dagelijks, juist ook om te relaxen en niet alleen om te sporten ;)

Kortingscode: mindgains20

Het Gymlokaal Lent

Het Gymlokaal is een sfeervolle sportboutique vlakbij ons in Nijmegen Lent. Het is een leuke combinatie van trainen, leefstijl en fysiotherapie. Wij sporten allebei graag op deze locatie waar je in een prettige sfeer en onder goede begeleiding aan je gezondheid kunt werken.