MINDGAINS RECEPTENBOEK 2:
"MAKKELIJK EN GEZOND"

Stoppen met zoete cravings en snaaidrang

✅ Gezond en blijvend afvallen zonder dieet

✅ Geschikt voor het hele gezin, ook voor moeilijke eters😉

Eet jezelf fit en gezond met ons nieuwe Mindgains Receptenboek 2 "Makkelijk & Gezond"🤩🥳

PRE-ORDER nu ons gloednieuwe Mindgains Receptenboek 2 met maar liefst 60 makkelijk en gezonde maaltijden voor ontbijt, lunch, tussendoor en diner!

 • Normale en lekkere recepten maar dan lager in calorieën, zonder toegevoegde suikers en hoger in eiwitten
 • Voor iedereen die op een makkelijke en gezonde manier wil eten of blijvend wil afvallen zonder streng dieet
 • Geen onmogelijke & dure ingrediënten, onze recepten zijn simpel, snel en budget-friendly 
 • Geschikt voor het hele gezin en ook voor moeilijke eters, je partner en kids kunnen dus ook gewoon mee-eten ;)
 • Met handige voedingstips & tricks + extra bonussen (uitgebreide voedingslijsten met Mindgains Approved producten)

Bestel nu ons boek voor €34,99 en ontvang als extra bonus GRATIS onze uitgebreide en handige Tussendoortjes Gids t.w.v. €9,99!

NU BESTELLEN


LET OP: de pre-sale geldt tot 1 maart

Maak gezond eten makkelijk met onze voedzame én lekkere recepten!

Vind jij het lastig om gezond en makkelijk te blijven eten in je drukke (gezins)leven en verval je vaak in ongezonde gewoontes en oude patronen? Dan is dit receptenboek perfect voor jou!

Het Mindgains Receptenboek 2.0 is namelijk voor iedereen die het druk heeft met werk, studie, een gezin, kinderen en noem het maar op. 

Met maar liefst 60(!) voedzame, makkelijke én lekkere receptjes waar je oprecht blij van wordt en die je elke dag weer wilt eten! En nee, je hoeft geen sterrenchef te zijn, dat zijn we zelf namelijk ook niet!

Van gezonde wentelteefjes tot heerlijke Mindgains muffins, eiwitrijke 100% pindakaas toast, veel varianten overnight oats (ideaal om mee te nemen naar je werk), zelfgemaakte suikervrije granola,  simpele ovengerechten, pasta’s, écht vullende en voedzame maaltijdsalades en zelfs een gezonde kapsalon!

Met onze Mindgains recepten brengen we je rust in jouw drukke leven en laten we zien dat gezond eten helemaal niet moeilijk hoeft te zijn!😉

Dus of je nu blijvend wil afvallen zonder dieet of simpelweg lekker in je vel wil zitten, ons receptenboek is ideaal voor jou. Profiteer nu van onze tijdelijke presale aanbieding en bestel gauw!

Tijdelijke actie!

Nu tijdelijk met GRATIS extra Tussendoortjes Gids t.w.v. 9,99!🔥

Om je alvast te bedanken ontvang je van ons GRATIS onze Mindgains Tussendoortjes Gids met handige tips, eenvoudige combinaties, voedingslijstjes en gezonde recepten. Onze tussendoortjes zijn allemaal makkelijk én snel te maken, zodat jij geen ongezonde en dure snacks met veel toegevoegde suikers meer hoeft te kopen.

De Tussendoortjes Gids ontvang je direct na aankoop, dus je kunt direct beginnen met het maken van makkelijke en gezonde tussendoortjes en snacks.

Wat ga je in dit boek ontdekken?🧐

 • Hoe je makkelijk en gezond kan eten zonder onmogelijk en dure ingrediënten. Onze recepten zijn budget-friendly en je hoeft geen sterrenchef te zijn. Dat zijn we zelf namelijk ook niet!
 • Hoe je vaarwel kunt zeggen tegen zoete cravings en snaaibuien  door het maken van lekkere en voedzame maaltijden met goede voedingswaarden.
 • Hoe je op de juiste manier boodschappen kan doen, zonder te vallen voor alle ongezonde verleidingen in de supermarkt.
 • Maar liefst 60(!) verschillende recepten voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor om een gezond leven nog makkelijker te maken!
 • Handige Mindgains voedingstips en boodschappenlijstjes om gezonder te leven en betere keuzes te maken
 • De voedingswaarden (calorieën/eiwitten) staan vermeld per recept, zodat jij precies weet wat je binnen krijgt. 
 • Ideale recepten voor jezelf, maar juist als je (net als wij) ook een gezin hebt en samen gezond wilt leven. Je partner en kids kunnen dus gewoon mee-eten ;)

Een sneak peak van het boek!👀 Maar liefst 60 heerlijke, gezonde en makkelijke recepten!🤩

Dit vinden anderen🥰

Ik heb het receptenboek van Mindgains in augustus aangeschaft. Dit heeft mij zoveel inzichten gegeven en rust gebracht. De tips zijn goed in te passen in je levensstijl en je wordt je zoveel bewuster van de keuzes die je maakt. De lekkere en makkelijke recepten zijn voor iedereen haalbaar om te maken. Ik ben super blij met het boek!!
Petra

Na de challenge is jullie receptenboek een life saver geweest voor mij. Het heeft ervoor gezorgd dat ik de rust en balans met eten heb kunnen bewaren. Met al die heerlijke gerechten kost het geen moeite om de juiste keuze te maken en zo lekker van al het andere kan blijven genieten. Een aantal gerechten weet ik inmiddels uit mijn hoofd en staan dan ook vaak in mijn weekplanning. En omdat ik er 2 porties van alles maak, kan ik vaak al 2 weken vooruit plannen. En dat terwijl je er dezelfde tijd aan besteed als wanneer je voor 1 keer kookt.


De Mindgains liefde & passie op Instagram voel je als volger en lees je ook terug in het receptenboek. Het geeft inspiratie en motivatie. Ik hoop nog heel lang van jullie te mogen genieten.

Corrie
Nog nooit zoveel recepten uit een kookboek gemaakt als uit het boek van Mindgains. De gerechten zijn gezond en makkelijk te bereiden. Zodat je nog zin hebt om deze te maken na een lange (werk)dag. Ruud en Mignon geven je een kijkje in hun dagelijks leven. No nonsense en met fijne tips om een gezonde relatie met eten op te bouwen en te behouden. Zij hebben mij al zoveel geleerd!
Marije

STOP met diëten en start met makkelijk en gezond eten!

Normale prijs: €38,99
Nu voor  €34,99 

MAKKELIJK & GEZOND

Pre-order nu en ontvang als allereerste het boek wanneer het klaar is. 

 • 150+ pagina's aan gezonde en makkelijke recepten (incl. voedingswaarden)
 • Eenvoudige recepten waar je geen uren voor in de keuken hoeft te staan en geen sterrenchef voor hoeft te zijn
 • 60+ recepten zodat jij lekker in je vel komt te zitten en samen met je gezin zonder stress kunt genieten van een gezonde maaltijd 


Bestel nu ons boek voor €34,99 en ontvang als extra bonus GRATIS onze uitgebreide en handige Tussendoortjes Gids t.w.v. €9,99!

Veelgestelde vragen over het Mindgains Receptenboek 2: Makkelijk & Gezond

Is het een fysiek boek of ebook?

Het wordt een 'echt' fysiek/hardcover boek voor in de keuken! Daarnaast kan je t.z.t. ook het ebook bestellen.

Zijn dit andere recepten dan jullie eerste boek?

Ja, dit is een compleet nieuw boek met 60 nieuwe makkelijke en gezonde recepten. Je kunt het eerste boek dus ook uitstekend erbij gebruiken zodat je meer dan 100 recepten hebt om uit te kiezen.

Wanneer komt het boek uit?

Het fysieke boek zal zoals het er nu naar uitziet geleverd worden in februari 2024.

Is dit boek geschikt als je wil afvallen?

Ja, ons boek is uitermate geschikt voor mensen die op een gezonde en blijvende manier willen afvallen. Met onze maaltijden heb je minder (zoete) cravings en snaaidrang, ben je veel beter verzadigd en kan je oprecht genieten van gezond eten. Het boek is echter voor IEDEREEN geschikt die op een makkelijke en gezonde manier wil eten en lekker in zijn vel wil zitten.

Worden de voedingswaarden vermeld?

Ja, wij vermelden de voedingswaarden (calorieën/eiwitten) per recept. Dit zodat jij weet wat je binnen krijgt en je hier ook van kunt leren.

Zijn er ook vegetarische recepten?

Ja, er zijn zowel vegetarische recepten als recepten met vlees en vis. Aangezien Mignon zelf vegetariër is, zijn meerdere recepten vegetarisch. Je kan deze echter altijd makkelijk vervangen met vlees als je dit liever wil.

Wat als je een gluten- of lactose intolerantie hebt?

Onze maaltijden zijn makkelijk aan te passen met glutenvrije of lactosevrije alternatieven. Mocht je hier niet uitkomen, dan kan je ons altijd een berichtje sturen en helpen we je ermee.

Is het ook geschikt voor lastige eters?

Zelfs de meest lastige eters vinden onze recepten lekker en staan versteld. Veel dames hebben ons al berichten gestuurd dat manlief en kids ook lekker mee-eten ;)