MINDGAINS COMMUNITY

Onze besloten community met de Mindgains Familie, Q&A's met Ruud en Mignon en toegang tot masterclasses met experts uit de voeding en gezondheidswereld!

Meld je aan
Vanaf 8.99 per maand

SUPPORT VAN DE GROEP EN EEN STOK ACHTER DE DEUR

Gezonder leven, afvallen of fitter worden is lastig in je eentje. Daarom vind je in onze groep support en inspiratie van gelijkgestemden waarbij je ervaringen, progressie en struggles kunt delen. We doen het dus samen!

WORKSHOPS & MASTERCLASSES

Toegang tot veel waardevolle live workshops & masterclasses van verschillende experts uit de voeding- en gezondheidswereld.

EXCLUSIEVE CONTENT & VIDEOLESSEN

Toegang tot onze videolessen op voeding en mindset gebied die continue uitgebreid worden. Alles kan je in je eigen tijd en tempo bekijken.
De Mindgains Community is een besloten online omgeving met like-minded mensen die elkaar motiveren en helpen hun fysieke én mentale doelen te bereiken! We werken met zijn allen aan een leefstijl waarbij we gezond en fit worden op een duurzame en haalbare manier en de dieetcultuur vaarwel zeggen. 

 

We houden elkaar verantwoordelijk voor ons proces en zijn elkaars stok achter de deur. Bij Mindgains staan we namelijk voor hard werken aan onze doelen en een no-nonsense aanpak waarbij we fouten mogen maken en groeien, maar ook zeker voor genieten met balans en voldoende rust en ontspanning voor jezelf en je gezin.

WAT HOUDT HET IN?🤩

✅ Workshops van experts op gebied van voeding, leefstijl en mindset.
✅ Toegang tot onze live thema sessies en Q&A's waarin jij jouw vragen kan stellen aan Ruud en Mignon

✅ Exclusieve videolessen met opdrachten over voeding en mindset
✅ Een veilige omgeving met gelijkgestemden waar we elkaar helpen en motiveren
✅ Support van de groep en van Ruud & Mignon


Alle live sessies, workshops en masterclasses worden opgenomen en kan je terugkijken in onze community in jouw eigen tijd en tempo!


Wil je weten welke gastsprekers komen?  👇🏼

null

Workshops en masterclasses van experts

Ricardo Mulder

Ricardo Mulder van Personal Training studio Roshi’s Gym: hoe ik samen met mijn vrouw 33kg ben afgevallen zonder dieet en nooit meer ben teruggevallen

Prent Coaching

 Samuel en David van Prent Coaching: hoe jij kan genieten en je gezonde leefstijl doelen kunt behalen zonder je sociale leven op te geven en je schuldig te voelen.

Mindset Fabriek

Ruben Sturing van Mindset Fabriek: discomfort opzoeken, fouten durven maken (en groeien), struggles omarmen en zelfvertrouwen ontwikkelen.

FitFemaleAcademy

Romy van FitFemaleAcademy over de vrouwelijke cyclus en de invloed van je hormonen.

Eva-Louse Coaching

Eva-Louise Coaching over omgaan met emotie-eten en eetbuien.

Dave Spies

Dave van Five Star Coaching over de basis van duurzaam vet verliezen zonder streng dieet en jojo-effect.

Samen gezond en gelukkig met de kennis tools en support die je nodig hebt!

Word lid van de community 
Al vanaf 8,99 per maand

Mindgains Community

Kan ik maandelijks opzeggen?

Ja, je kan je abonnement gewoon stopzetten wanneer je zelf wilt. Dit is dus flexibel, je zit nergens aan vast tenzij je voor een jaar afsluit. Mocht je willen opzeggen stuur ons dan even een mailtje op info@mindgains.nl

Kan ik live sessies en workshops terug kijken?

Ja, alle live sessies, Q&A's en workshops worden opgenomen en kan je in jouw eigen tijd terugkijken,

Kan je ook vragen stellen in de community?

Ja, uiteraard! Je kan zowel in de groep vragen stellen als in een live sessie.

Voor wie is de Mindgains Community geschikt?

De Mindgains Community is geschikt voor iedereen die een positieve verandering wil maken in zijn leven, lichaam en mindset. We richten ons op m ensen die hun leefstijl, routines en gewoontes willen aanpassen en vaarwel willen zeggen tegen de dieetcultuur. Of je nu een fitte papa of mama wil worden, wil afvallen zonder dieet of simpelweg lekker in je vel wil zitten.