MINDGAINS E-BOOKS

E-BOOK BUNDEL COMBO-DEAL

50,97 34,99

 Bestel onze drie e-books als combo-deal en ontvang 10 euro extra korting op je bestelling. De bundel bestaat uit beide receptenboeken (deel 1 en 2) en de Tussendoortjes Gids.

RECEPTENBOEK 2 "MAKKELIJK & GEZOND"

24,99 19,99

Bestel nu de digitale versie van ons gloednieuwe Mindgains Receptenboek 2 "Makkelijk & Gezond" met maar liefst 60(!) NIEUWE makkelijke, gezonde en lekkere maaltijden! Voor iedereen die op een makkelijke en gezonde manier wil eten of blijvend wil afvallen zonder streng dieet.

MINDGAINS RECEPTENBOEK 1

19,99 14,99

Bestel ons eerste Mindgains Receptenboek met 50 makkelijke en gezonde maaltijden! Recepten voor ontbijt, lunch, tussendoor en avondeten.  Geschikt voor het hele gezin, je partner en kids kunnen dus gewoon mee eten ;)

MINDGAINS E-BOOKS

MINDGAINS METHODE - VOEDING GUIDE

19,99 14,99

In onze voedingsguide leer je de basis van voeding begrijpen, laten we zien welke producten je het beste wél en niet kunt eten, ga je een de slag met het maken van simpele eetswitches en leer je etiketten lezen zodat je de juiste producten koopt in de supermarkt. Daarnaast creëer je structuur in je voedingspatroon en leer je hoe je kunt blijven genieten met balans.

MINDGAINS METHODE - MINDSET GUIDE

19,99 14,99

In onze mindsetguide ga je aan de slag met thema's als emotie-eten, perfectionisme, alles-of-niets denken en stress rondom feestdagen. Dit met tips vanuit de cognitieve gedragstherapie en op basis van de jarenlange kennis en ervaring van Mignon als GZ-psycholoog.

TUSSENDOORTJES GIDS

14,99 9,99

Onze tussendoortjes gids (ebook) met nieuwe recepten, tips en veel handige combinaties! Onze tussendoortjes zijn allemaal makkelijk en snel te maken, zodat jij geen ongezonde en dure snacks met veel toegevoegd suiker meer hoeft te kopen. Ideaal voor mensen met een druk en hectisch leven en ook zeer goed geschikt voor mensen die willen afvallen.

Mindgains Receptenboek 2

De digitale versie van ons Mindgains Receptenboek 2 "Makkelijk & Gezond" met maar liefst 60(!) NIEUWE makkelijke, gezonde en lekkere maaltijden!

 • 60 makkelijke en gezonde recepten voor ontbijt & lunch, tussendoor en diner (inclusief voedingswaarden)
 • Voor iedereen die op een makkelijke en gezonde manier wil eten of blijvend wil afvallen zonder streng dieet
 • Geen onmogelijke & dure ingrediënten, onze recepten zijn simpel, snel en budget-friendly 
 • Geschikt voor het hele gezin, je partner en kids kunnen dus ook gewoon mee-eten ;)
 • Met handige voedingstips & tricks + extra bonussen (uitgebreide voedingslijsten met Mindgains Approved producten)

Mindgains Receptenboek 1

Ons eerste receptenboek met maar liefst 50 makkelijke en gezonde recepten. Al onze recepten zijn makkelijk, gezond, mega lekker én bevatten goede voedingswaarden. De voedingswaarden (kcal en eiwitten) worden vermeld per maaltijd.

 • Makkelijke recepten voor ontbijt & lunch, tussendoor en avondeten
 • Inclusief goede voedingswaarden
 • Geen onmogelijke ingrediënten
 • Geschikt voor het hele gezin en ook voor moeilijke eters ;)
 • Blijvend en gezond afvallen zonder dieet

Tussendoortjes Gids

Onze tussendoortjes zijn allemaal makkelijk en snel te maken, zodat jij geen ongezonde en dure snacks met veel toegevoegd suiker meer hoeft te kopen. Ideaal voor mensen met een druk en hectisch leven en ook zeer goed geschikt voor mensen die willen afvallen.

 • Makkelijke receptjes, tips en combinaties voor gezonde tussendoortjes
 • Geen onmogelijke ingrediënten, we houden het simpel
 • Met extra bonustips, eenvoudige combinaties en voedingslijsten met Mindgains Approved producten 
 • Ideaal tijdens het afvallen